Маша Федорова, Маріанна Сардарова, Вікторія Шелягова і інші гості вечері Pushkin Gala


Опубликованно 13.01.2019 10:00

Маша Федорова, Маріанна Сардарова, Вікторія Шелягова і інші гості вечері Pushkin Gala

Маріанна Сардарова і Катрін Борисов

Вчорашній вечір багато меценати, колекціонери, представники російської і міжнародної бізнес-еліти провели на закритому вечері Pushkin Gala, присвяченому відкриттю виставки "Пікассо і Хохлова".

Представили виставку присутніх директор ДМОМ імені Пушкіна Марина Лошак і президент ДМОМ імені Пушкіна Ірина Антонова: в центрі уваги гостей заходу виявилася проекційна інсталяція, що оповідає про взаємини Пабло Пікассо і його першої дружини — російської танцівниці Ольги Хохлової, а також демонструє твори з експозиції.

У неї, до речі, увійшло понад 200 предметів, серед яких невідома колекція робіт художника і матеріали з сімейного архіву Пікассо і Хохлової — фотографії, листи, предмети меблів.

Марина Лошак

Маргарита Пушкіна та гості заходу

Василь Церетелі

Побачити твори іспанського генія і обговорити саму виставку в цей вечір змогли виконавчий директор Московського музею сучасного мистецтва Василь Церетелі, директор Музею сучасного мистецтва "Гараж" Антон Бєлов, засновник Фонду та галереї RuArts Маріанна Сардарова, бізнесмен Леонід Огарьов з дружиною Мірандою Мирианашвили, головний редактор Vogue Маша Федорова і не тільки.

Ірина Антонова

Вікторія Шелягова і Олександр Перепьолкін

Маша Федорова і Дарина Веледеева

Міранда Мирианашвили і Леонід Огарьов

Антон Бєлов

Ігор Гаранін



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама