В 'самоочищення' домашнє пивоварінні машину для шхуни на крані


Опубликованно 15.01.2019 18:15

В 'самоочищення' домашнє пивоварінні машину для шхуни на крані

Ви будете знайомі з машинами, які перетворюють маленькі капсули в чашки кави, але може прилад зробити те ж саме за келихом пива? Відповідь: так, на зразок того.

А приміщення таке ж, як і популярні капсули кави автомати, які будуть знайомі для більшості людей, це звичайно трохи інше. Це далеко не миттєвий — в кінці кінців, це пиво.

Машині потрібно час, щоб провести процес бродіння і карбонізації, щоб теоретично — створити щось подібне, що ви хотіли отримати від бочки вниз на вашому місцевому пабі.

Компанія LG зробила навряд чи підприємство на ринку домашнього пива.

Це займає два тижні, щоб зварити партію пива після того, як ви кинули в капсулу інгредієнтів, яка трохи швидше, ніж процес, необхідний для багатьох домашнього пивоваріння комплекти.

Є велика пробка-подібний солоду капсули зліва і три крихітних Nespresso у формі капсул у верхній частині, де ви поклали пакети дріжджі, хмелеві масла і ароматизатор.

В плані вибору, у вас американський ІПА, американський Блідий Ель, англійська Стаут, і в бельгійському стилі витбир і чеський Пілснер.

Це займає два тижні, щоб пиво варити своє, як тільки ви почали процес. В кінці кінців, ви отримуєте 5 літрів пива або близько 12 шхун. У цей момент, тоді вам потрібно буде купити нові капсули і почати процес заново.

В LG Homebrew пиво чайник на дисплеї.

LG представила машину на виставці CES на цьому тижні, але, на жаль, там не було ніяких випробувань смак доступні, тому що це багато в чому прототип.

У той час як на дисплеї, апарат не включився. На практиці пристрій охолоджує пиво і потребує постійного джерела живлення, тому він буде додати до вашої оплати електроенергії. Це досить велика машина, так що вам знадобиться деякий простір будинку з урахуванням його і, ймовірно, не надто добре вписуються в невеликі квартири.

Як все вийде на ринок у ці дні, це "розумні пристрої", так що користувачі можуть підключити його до додатку і перевірити стан їх заварити.

Що найбільш перспективним є той факт, що LG говорить, що це самоочищення. Вам просто потрібно скинути трохи води і вона скидає машину з гарячою прання.

Під час вчорашньої прес-конференції компанії LG, там були дійсно тільки два продукту, що створюється гучний ажіотаж з натовпу. Одна була по-справжньому інноваційні слябінгів OLED-телевізор, інший був цей дивний новий домашній пивовар. Але залишається питання, чи Може пиво австралійці б захопитися такою справою.

Компанія LG говорила австралійця рітейлерів, але неясно, якщо штуковина завжди буде робити це до наших берегів. Адже австралійці хочуть пити пиво вариться з капсул в їх будинку? Я не знаю.

Автор відправився в Лас-Вегас в якості гостя компанії LG



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама