Ірина Безрукова, Микола Басков, Мітя Фомін та інші на авторському вечері у Москві


Опубликованно 17.01.2019 18:25

Ірина Безрукова, Микола Басков, Мітя Фомін та інші на авторському вечері у Москві

Мітя Фомін та Ірина Безрукова

Минулого вечора у столичному ресторані "на Хвилі by Soho Rooms" відбувся черговий авторський вечеря, під час якого запрошена зірка разом із шеф-кухарем готує своє улюблене блюдо і пригощає ним всіх присутніх. На цей раз на кухні порядкував Мітя Фомін, який запросив на захід своїх зіркових друзів. У їх числі опинилися Ірина Безрукова, Микола Басков, який викроїв час в щільній низці премій, концертів і записів новорічних передач, щоб підтримати друга, Ігор Чапурін, Іраклій Пірцхалава, який вже давно не виходив у світ, і багато інших.

Мітя Фомін та Ірина Безрукова

Мітя Фомін

Ігор Чапурін

Мітя Фомін вже не перший раз бере участь у подібній акції ресторану, проте цей вечір став для нього особливим. На заході він не тільки показав майстер-клас по приготуванню вогняного сашимі з тунця, але і виконав кілька пісень зі своєї нової музичної програми "Акустика/Инфинум", яку у повноцінному варіанті представить на концерті на початку грудня.

Мітя Фомін і Тетяна Котова

Олексій Романоф, Мітя Фомін і Микола Басков

Мітя Фомін і Тимофій Пронькін

Для гостей вечора також був приготований справжній сюрприз: на авторському вечері з'явилися і екс-солісти групи Hi-Fi, завдяки яким у цей вечір відбулося урочисте возз'єднання колективу з 20-річною історією.

Під кінець вечері гості розговорилися, обговорили творчі плани і зробили милі селфи на пам'ять.

Оксана Олешко та Микола Басков

Іраклій Пірцхалава, Мітя Фомін та Олексій Романоф

Мітя Фомін і Микола Басков



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама