Мобільних даних зламати, щоб заощадити гроші на ваші щомісячні рахунки


Опубликованно 31.01.2019 10:45

Мобільних даних зламати, щоб заощадити гроші на ваші щомісячні рахунки

Бюджетні віртуального оператора мобільного зв'язку Алді Mobile анонсував на цьому тижні новий 80 $план з купою даних, які можуть бути розділені між чотирма окремими SIM-картами.

Це означає, що ви можете поділитися 40GB даних між чотирьох окремих пристроїв і пролонгувати дані, які ви не використовуєте кожен місяць. Це ніби як купувати оптом, щоб отримати трохи кращу якість, за винятком, а не велику на щось подібне до туалетного паперу в місяць, це ваші мобільні дані.

За даними Алді Андроїд, основні рахунки може виділити 40 ГБ даних іншим так, як вважає за потрібне, пропонуючи гнучкість в тому, як обробляє дані.

План Сімейний пакет буде доступний для покупки в магазині з наступної середи і включає в себе необмежену стандартні дзвінки і смс, а також необмежені дзвінки і SMS в 15 пунктів призначення кожного користувача при підключенні 3G і мережі Telstra 4G від.

Угода явно спрямована на сім'ї, але він також пропонує потенційну цінність, якщо у вас є кілька товаришів, які з радістю вас басейн вашої мобільної передачі даних. І немає замку в договорі.

Порівну, план Алді працює в $20 в місяць за 10 Гб даних кожен. Порівняно, віртуальний провайдер пропонує 9 ГБ за $25 на місяць на людину тільки план SIM-карти. Так ви отримаєте додатковий ГБ за $5 менше, плюс можливість поділитися своєю любов'ю, якщо одна людина опиняється на угар точка.

Особисто у мене 15 ГБ даних в місяць, але я часто використовую тільки близько половини (без можливості котити даних), але це має тенденцію коливатися, особливо коли домашній інтернет починає грати вгору.

Експерт з телекомунікації з сайту порівняння споживчих Шукач.ком.АУ, Алекс Кідман, каже, що є реальна цінність в цих типів даних, плани обміну, але ви повинні порахувати, щоб переконатися, що це правильно для вас.

"Це може бути дійсно гарна якість, але ви повинні зробити ваші суми і працювати, скільки (відомості) ви використовуєте який з пулів-як плани там стоять", - сказав він.

“Ви не повинні йти занадто далеко, щоб отримати необмежені дзвінки і тексти за планом. Але для Алді (Сімейний пакет), коли ти вибиваєшся з чотирьох осіб це починає ставати досить гарною вартості.

"І там є хороша гнучкість там, тому що ви можете виділити з даних".

Сім'я Rilstone всі використовують свої мобільні пристрої і перегризти даних. Фото: Тім Пэскоу

Немає насправді, що багато з цих видів планів на ринку, але великі телекомунікаційні компанії пропонують різні стимули для об'єднання рахунків.

Vodafone має кілька аналогічних угода, яку пропонує покупцям до 20-відсоткової економії цента, якщо вам достатньо пакета уточнюючі розрахунки. Ви можете змішувати і пакет мобільного, мобільного широкосмугового доступу і плани NBN і тим більше рахунку у вас пакет, тим більше знижка.

Наприклад, якщо ви об'єднували два плану ви будете отримувати п'ять відсотків економії на ціні кожного плану, і що знижка збільшується на п'ять відсотків на кожний доданий план.

Це означає, що на $45 в місяць мобільного плану, який ви могли б знизити ціну до $36 в місяць, якщо в комплекті з чотирма іншими рахунками, а також тих інші плани.

Якщо ви і ваша сім'я клієнтів Vodafone, це робить багато сенсу.

Якщо ви Телстра клієнта, перевізник також має потенціал готівкою економія, особливо якщо у вас є ненаситний, люблячий дані підлітка в будинку.

Про компанію за $49 в місяць план компаньйон ви можете додати SIM з 30GB і без зайвих витрат на передачу даних, оскільки оператор регулює швидкість, коли посібник перевищено.

А не той же бюджет, вартість, щось на зразок нових даних-об'єднання Алді план, він пропонує додати на SIM-карту з "мир даних розуму" на 12-місячний контракт, якщо у вас вже є обліковий запис Телстра.

Така річ ідеально підходить, якщо ви думаєте про даючи підлітка в свій дім свій перший смартфон і не хочете, щоб турбуватися про них, отримавши удар з надлишком зборів даних.

Оптус пропонує пулів даних дозволяє членам сім'ї обмінюватися даними. Хоча, безумовно, варто перевірити, якщо ви Оптус клієнта, то ці угоди є більшою мірою орієнтована на велику гнучкість і обміну даними, а не велику економію.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама