для iPhone 11 витоку натякають на божевільній камерою — ось як це виглядає


Опубликованно 04.02.2019 04:40

для iPhone 11 витоку натякають на божевільній камерою — ось як це виглядає

А концепція 3D візуалізації пристрою з'явився в мережі, і потенційно можуть красуватися остаточним дизайном нового iPhone 11.

Потрійний об'єктива iPhone може коштувати навіть більше, ніж найдорожчі моделі Apple на сьогоднішній день. Картина: Концепція Творця/Ютуб

Компанія Apple не може зробити це офіційно представить новий iPhone до вересня, але багато інформації про телефон, вже просочилися.

Це дозволило популярна концепція каналу YouTube Творця зробити 3D комп'ютерну модель телефону.

Звичайно, цілком можливо, що ця концепція не схожа на остаточний iPhone від Apple. Але є всі шанси це виправити і може бути нашим кращим ранній проблиск в iPhone 2019.

Отже, що нового?

Найбільш очевидним зміною є на задній частині телефону, в якому знаходиться основної камери iPhone. Ця концепція показує, що Apple, додавши потрійний модуль камери на задній стороні телефону, що може бути першою для iPhone.

Новий iPhone може мати потрійний об'єктив камери на задній панелі. Картина: Концепція Творця/Ютуб

Це не так надуманим, як це звучить.

Сонце недавно говорив з мобільного експерт Ден Айвс, в кращих галузевих спостерігачів, хто вважає, що ми побачимо три камери на задній панелі нового iPhone.

"Це наступний телефон буде близько тримісний задній-камера можливостей, з удосконаленою оптичною лінзи основні точки продажу", - сказав Ден, керуючий директор Wedbush в цінні папери.

"Там також може бути значно покращена технологія розпізнавання обличчя і деякі інші апаратні/удосконалень дизайн, щоб стимулювати модернізацію."

Цілком ймовірно, що камера буде трохи виступати з задньої — як на iPhone хз. Картина: Концепція Творця/Ютуб

При потрійній системі-камери може звучати нерозумно, це дійсно може принести велику користь для фотографії — і ваша гра Instagram. Наприклад, маючи дві камери на новому iPhone хз дає відчуття глибини трубки більш точно.

Це дозволяє Apple, щоб запропонувати доповненої реальності — як реалістично Снэпчат фільтри, і краще версії гри, як Покемон Go.

Це також робить професійний портретний режим селфи можна, де об'єкт знаходиться у фокусі, але фон розмитий.

Додавання третьої камери робить його ще простіше в сенсі глибини, потенційно покращуючи всі ці функції.

Телефон може прийти в різних кольорах на будь-який смак. Картина: Концепція Творця/Ютуб

Ви також можете мати різний спектр лінз, як ширококутні, телеоб'єктиви, зум, або навіть макро — для зйомки об'єктів з близької відстані.

На жаль, нам не вистачає конкретних деталей про те, як Apple може використовувати свій потрійний налаштування. У будь-якому випадку, компанія Apple ще навіть не підтвердила, що iPhone буде мати три камери, так що беріть всі чутки з дрібкою солі.

Ми також очікуємо Samsung відмовитися від свого майбутнього суперника на iPhone — Галактики С10 — на початку лютого.

Це може земля разом з Samsung Galaxy х, довгоочікуваний розкладний телефон, який психує в планшет.

І ми теж скоро чекає ще один конкурент iPhone теж: Соні Xperia XZ4, потенційно з тек показати лютому 2019 виставці MWC в Барселоні.

Ця стаття спочатку з'явилася на сонце і було відтворено з дозволу.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама