Олена Лядова, Анна Сєдокова та інші на прем'єрі фільму "Аліта: Бойовий ангел"


Опубликованно 06.02.2019 20:05

Олена Лядова, Анна Сєдокова та інші на прем'єрі фільму

Олена Лядова

Минулого вечора у столичному кінотеатрі "Жовтень" відбулася прем'єра фантастичного фільму "Аліта: Бойовий ангел" (Alita: Battle Angel), який у кіноколах вже давно охрестили "найочікуванішою стрічкою цієї зими". Одними з перших оцінити мелодраматичний бойовик прийшли Олена Лядова, Ілля Бачурін, Анна Сєдокова, Дарина Міхалкова, Вікторія Дайнеко, Єва Польна і багато хто інші зірки.

Картина, знята режисером Робертом Родрігесом і творцями "Аватар" (Avatar) Джеймсом Кемероном і Джоном Ландау, перенесе глядачів в далеке майбутнє. Доктор Ідо випадково знаходить викинуту на смітник жінку-кіборга по імені Аліта і забирає її на лікування в свою клініку. Після лагодження пам'ять Алиты виявляється повністю стертою — протягом фільму, головні ролі в якому виконали Троянда Салазар, Дженніфер Коннелі, Мішель Родрігес та інші, Аліта намагається повернути втрачені спогади про минуле життя, паралельно закохуючись і захищаючи нових друзів від ворогів за допомогою своїх неординарних бойових здібностей.

На широкі екрани фентезі-бойовик, трейлер якого напередодні був показаний на Суперкубку-2019, вийде в День святого Валентина — 14 лютого.

Олена Лядова

Анна Сєдокова

Дарина Міхалкова

Вікторія Дайнеко

Ликера Ілляшенко

Ілля Бачурін

Єва Польна з дочкою Евелін

Евеліна Бледанс

Лариса Долина

Євгенія Малахова



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама