Марія Кожевнікова, Юлія Барановська, Зара і інші зірки з дітьми на модному показі


Опубликованно 14.02.2019 22:05

Марія Кожевнікова, Юлія Барановська, Зара і інші зірки з дітьми на модному показі

Юлія Барановська з дітьми

Поки в Нью-Йорку на подіумах вирішується доля трендів на сезон осінь-зима 2019/2020, московський світ моди поринув у фантазії — вчора пройшов показ дитячого одягу від бренду Sasha Kim, створеної за мотивами мультфільму "Як приручити дракона 3". Гостями заходу стали Юлія Барановська, Марія Кожевнікова, Зара, Жасмин, Аліна Бурі та інші селебріті.

Світська тусовка на цей раз нагадувала скоріше дитячий ранок, адже моделями на показі стали нащадки знаменитостей, а зіркові мами в першому ряду прагнули запам'ятати кожен їх крок.

Восторжествувала і гендерна справедливість — в лінійці бренду вперше з'явилися речі для хлопчиків, а тому право пройти по подіуму отримали і сини Юлії Барановської, Марії Кожевнікової та інших героїв світської хроніки.

Юлія Барановська з дітьми Яною, Артемом і Арсенієм

Марія Кожевнікова з синами Іваном і Максимом

Яна Батиршина з дочками Міріам і Айлой

Зара

Жасмин з дочкою

Взяла участь у показі і дочка Ані Лорак Софія — дівчинці довірили відкривати показ. Урочистий момент зіркова мама, яка нещодавно оформила розлучення з батьком Софії, змогла оцінити тільки по відео в сториз у світських подруг. Сама співачка відвідати захід на змогла, так як знаходиться на гастролях.

А тим часом маленька Діва дарує свій промінчик світла світу! Всім тепла і радості! (орфографія і пунктуація збережені. — Прим.ред.)

— написала Лорак у себе в Instagram, поділившись знімком дочки на подіумі.

Хлопчикам, треба сказати, пощастило більше, адже для них дизайнер приготувала зручні шорти і футболки з принтами, так що особливо енергійні манекенщики пробігали подіум немов стометрівку.

Дівчаткам ж, як зазвичай, дісталися образи принцес — доводилося церемонно крокували в складносурядних сукнях з безліччю оборок і пишними спідницями. Найменших за цим текстильним буйством ледь можна було розгледіти.

Не вистачало, втім, на подіумі ще одного юного манекенника — сина Євгена Плющенка і Яни Рудковської Саші, в портфоліо якого вже кілька показів. Причина прогулу світського заходу у Гном Гномыча, який вчора, завдяки мамі, отримав нове прізвисько ЧебуСашка (у себе в Instagram Рудковська запостила відео з сином в костюмі мультяшного героя) виявилася, проте, поважна — разом з татом початківець фігурист полетів в Японію.

Жасмин

Яніна Студилина

Яна Батиршина, Марія Кожевнікова і Яніна Студилина

Юлія Барановська Інна Михайлова, Зара

Ірина Чайковська з дітьми

Євгена Кім з дочкою Сашею

Аліна Бурі з дітьми



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама