Рішення Америки "божевільний" Хуавей


Опубликованно 22.05.2019 16:15

Рішення Америки

Рішення вже позначилося на світових номером 2 продавця смартфон, з коментаторами попередження її могли вбити торгів компанії Huawei, щоб стати топ-брендом у світі смартфон.

Компанія Google оголосила, що буде дотримуватися обмеження уряду США мають намір покарати китайських технік електростанції.

Компанія Huawei була стриманою у своїй відповіді, але в службовій записці від допоміжних мікросхем компанії Huawei заявив HiSilicon з неї готувалися до "екстремальна ситуація на виживання".

Сполучені Штати "зробив саме божевільне рішення і поставити Хуавей (контрольований експорт списку)," головний HiSilicon з Tingbo він писав, повідомляє CNN.

Хід козирною адміністрації, яка ефективно бари американські фірми від продажу комплектуючих і програмного забезпечення для Huawei, підвищує ставки в торговельній війні між Вашингтоном і Пекіном, що частково є наслідком боротьби за світове економічне і технологічне домінування.

Google сказав, що основних послуг, як і раніше буде працювати на операційній системі Android використовується в смартфонах компанії Huawei і існуючі власники смартфонів не втратять доступ до Google Play Маркет або функції безпеки.

Але якщо міністерство торгівлі США гранти винятку, заборона оголосили минулого тижня на всі покупки американських технологій буде сильно боліти Хуавей, сказав аналітик.

Компанія Huawei, ймовірно, використовувати його власні, урізана версія Android, код основний надається безкоштовно компанією Google. Але ще не ясно, що іншого програмного забезпечення і сервісів Google, таких як Карти, Gmail або пошук — він зможе використовувати.

Є побоювання, що компанія Huawei може пропустити оновлення програмного забезпечення Android від Google — і навіть втратити додатків YouTube.

“Це серйозна криза для Huawei. Замість того, щоб бути найбільшим у світі виробником телефонів цього року, він буде боротися, щоб залишитися два, але, ймовірно, відстають", - сказав аналітик Роджер Entner сказав. "Наскільки конкурентною є смартфон без найвідоміших і популярних додатків?"

Підрозділ компанії Huawei споживчих товарів генеральний директор компанії Річард Ю жести, як він говорить на сцені під час презентації нового смартфона Р30, в Парижі. Фото: Ерік Пьермонт/АФП

У паніці власники Huawei вже продають свої смартфони на тлі побоювань, вони перестануть працювати належним чином, а ціна сайту попереджала.

Сайт musicmagpie — яка дозволяє поміняти свій старий телефон за гроші — каже, що це в значній мірі кількість людей, які продають свої Huawei смартфонів.

Звертаючись до Сонця, а сайт musicmagpie сказав співрозмовник агентства розповів, що в цьому може бути винен раптове зростання в Huawei трейд-ін.

"Останнім часом Новини, що компанія Huawei може використовувати андроїд будучи обмежений у Google, відбулося істотне збільшення на 25% числа Хуавей торгових модулів на сайт musicmagpie сьогодні вранці у порівнянні із середнім у понеділок вранці на сайті" Сайт musicmagpie виявлено.

"Це показує, що користувачі Huawei готують до можливої зміни пристрою у випадку подальших обмежень щодо виробника китайський телефон".

Google переїхала в бан Huawei від його послуг у понеділок.

Сайт musicmagpie підтвердив Сонця , що кількість Хуавей замовникам в їх пристроях в сотні.

Це погані новини для Huawei, який є одним з провідних телефонних брендів у Великобританії і у всьому світі.

У всьому світі, компанія Huawei є другим за величиною постачальником смартфонів з часткою в 19% — за Samsung (23.1%), але випередивши Apple (11.7%).

Це не просто компанія Huawei, будучи в "чорний список", що повинно хвилювати власників телефонів, або.

За даними сайт musicmagpie, вартість Хуавей смартфони дуже нестабільна і швидко падає.

"Дивлячись на норму амортизації компанії Huawei, в цілому, пристроїв Android знецінюються швидше, ніж мобільних пристроїв Apple," сайт musicmagpie сказав Сонце.

“Але протягом одного року, Р20 знецінився величезна 81%.

"Незважаючи на те, Р30, який був випущений тільки в минулому місяці, вже знецінилася на 46%".

Нещодавно новий Huawei Р30 Pro був спійманий в "шпигунстві" спори завдяки своїй унікальній 50-кратний супер-зум функція.

Китайський технологічний гігант нещодавно обіцяв теж вийти на ринок ТБ, з першим в світі "5г телевізор 8К".



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама