Супер швидкий, шість відеокамери Samsung S10 за 5г в Австралії


Опубликованно 24.05.2019 03:20

Супер швидкий, шість відеокамери Samsung S10 за 5г в Австралії

Довгоочікуваний Samsung Galaxy С10 5G буде доступний від Telstra і досвід магазинах Samsung.

Клієнти телстра, які придбали Галактики С10+ протягом періоду добору на початку цього року, зможуть оновитися до галактики С10 5г без додаткових витрат. Ці клієнти будуть мати 21 день від 28 травня викупити пропозицію.

Оголошення приходить як Huawei стикається з громадськістю кошмар після дій уряду США в рамках своєї торговельної війни з Китаєм.

Р30 компанії Huawei Pro камера була розцінена як мабуть, кращий на ринку, але проблеми з його оновлення Google і програмного забезпечення, викликані stoush, могли б поставити Samsung на місце коробку.

Смартфон Samsung Galaxy 5г С10 з'явиться в магазинах на наступному тижні.

Галактики С10 спільна 5г 5г і мережі 4GX забезпечити супер висока швидкість можливості. Клієнти будуть мати можливість скачати повнометражний фільм на мобільний пристрій протягом декількох секунд.

Додатків, що використовують великі обсяги даних, таких як доповненої і віртуальної реальності, ігор і відеоконференцій також отримають користь від 5G.

Telstra був дім його мережі 5G вже з 2016 року, і каже, що його сьогоднішня присутність досягає розташування КБР і окремих регіональних центрів, де чотири мільйони австралійців.

В Samsung апарат включає 6.7-дюймовий Нескінченності-виводу дисплей, 4,500 маг акумулятор з супер швидкою зарядкою і відмінна камера для фото і відео.

Шість камер підвищується з інтелектом, так само, як і на Р30 Pro і верхньої частини айфонів діапазону.

У 16 мегапікселів ультра широкий камера фіксує 123 градусів полі зору. Камера також пропонує пряму фокус відео, яка допоможе зосередитися і створити ефект боке на об'єкт, виділивши його.

З новим 3D-глибина камери, користувачі можуть також виявити, глибина, відстань, висоту і довжину предметів у межах бачення камери, використовуючи швидкі вимірювання.

Галактики С10 5г можливості камери заднього виду отримали загальну, ніж 112, з рахунком 117 раніше на роботу камери.

Samsung каже, що це був перший смартфон, щоб отримати, ніж 100 функціями відеокамери. Навіть передня камера для селфи набрали 97.

Існує багато галасу навколо 5г, але це може бути важко жити з цим.

Гаррі Макгрегор, віце-президент з ІТ та мобільних, Samsung Електроніка Австралії сказав: “Галактики С10 5г призначений для виконання на рівні, який ми ніколи раніше не бачили у пристроях Samsung.

"З глибини 3D-камери до мережі 5G можливість, ми доставляємо кінцева точки зору інновацій, дизайну і досвід".

"Це найбільш очікуваний Samsung пристрій був коли-небудь випущений в Австралії, як він поєднує в собі доповнення до нашої дивовижної спектр Галактики, але також відкриває двері для можливостей, які 5г досвід принесе людям в майбутньому".

"Із цим випуском ми постачаємо на багаторічну співпрацю з Telstra, щоб допомогти вийти на новий рівень в пристрої і продуктивність мережі". Містер Макгрегор додав.

Телстра споживчими виконавчого сегмент Кевін Teoh заявив про запуск першої в Австралії 5г-смартфона з підтримкою ознаменує початок нової епохи мобільного зв'язку.

“Це буде гра-переломний момент для наших клієнтів. Telstra був будинок першої технології 5G в Австралії протягом деякого часу, і тепер наші клієнти готові бути першим в Австралії, щоб випробувати цю технологію в місцях, де 5г тепер доступний", - сказав р Teoh.

Samsung менеджер з маркетингу звертає Blackard оголошує новий Samsung Galaxy С10 5г у заході Samsung Unpacked на 20 лютого 2019 року, Сан-Франциско, Каліфорнія. Фото: Джастін Салліван/Getty Зображення

“Швидше завантаження, потокове відео високої роздільної здатності з меншими затримками і краще Мобільні ігри на ходу-це тільки початок можливостей мережевих технологій. 5г також має потенціал, щоб змінити спосіб ми живемо і працюємо".

З-з-коробки, Галактики С10 5г буде також розблокувати нові враження для клієнтів, завдяки високій швидкості завантаження, швидкості стало можливим через мережу 5G.

Пристрій буде доступний з об'ємом 256 ГБ і 512 ГБ варіантів пам'яті. Два варіанти кольору також будуть доступні, ці корони срібло на 256Гб варіант, або величний чорний для 256 ГБ і 512 ГБ варіантів.

Мобільні плани будуть оголошені ближче до запуску.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама