Кращі (не для iPhone) $649 ви будете коли-небудь витрачати


Опубликованно 27.05.2019 10:20

Кращі (не для iPhone) $649 ви будете коли-небудь витрачати

А у нас$399 ($649 в Австралії), 5.6-дюймовий пікселів 3а може бути просто кращий телефон на ринку. У будь-який момент ціною.

Оголошено на недавній конференції розробників Google, це ясно Google взяв свій час, щоб отримати потрібне обладнання, щоб піти з його світового класу список послуг. Не тільки OLED-екран і камери як виглядають і поводяться відмінно, але це також гранично простий у використанні, навіть для когось на зразок мене, хто вже звик до iOS, операційної системи, яка пишається своєю практичності.

Новий піксель Google 3а телефон відображатиметься під час компанія Google на конференції I/O в Шорлайн амфітеатр в Маунтін-В'ю, Каліфорнія, 7 травня 2019 року. Картина: Джош Эдельсон

Як і всякий добрий Джордж Р. Р. Мартін вентилятор, я поставив екран на тест і дивився "Гру престолів" на ньому. Епізоди виглядали чудово, навіть "довгий епізод ніч", в якому люди скаржилися, було надто темно. Я не впевнений, що люди дивляться, але це не виглядало занадто темний на мій телевізор, коли я дивився його в перший раз і це не виглядало занадто темним на піксель 3а. Припини скиглити.

Програмне забезпечення де піксель Google 3а дійсно сяє. Він використовує екран виклику, неймовірним в епоху, здавалося б, нескінченною і надокучливою автоматичний обдзвін. Активний Edge також дозволяє активувати помічника Google (який краще, ніж Siri, але не набагато), стискаючи телефон. Це круто, але я не впевнений, що це набагато легше, ніж просто натиснувши на кнопку. Кожному своє, Я вважаю.

Він поставляється з Android 9 пиріг, остання повна операційна система. Андроїд Q знаходиться ще в бета-версії і того, що це Google телефоні, ви отримаєте доступ до неї в перший день її загальнодоступною, яка слідує за кілька місяців.

Майже в кожній великій телефонної компанії, від Apple до Samsung, працюють їх шлях вгору по ціновій сходах, включене Google. Але вам не потрібно витрачати $1000 або більше, щоб отримати більшу камерою, яка робить неймовірні фотографії.

І з допомогою вертикального 670 чіпсету, це досить швидко. Це не найшвидший телефон на ринку, так що якщо це те, що стосується вас, піксель, 3А, в трьох кольорах (фіолетовий, чорний і білий) не для вас.

Але я був в змозі зробити ті ж завдання, такі як відправка повідомлень в WhatsApp з друзями, або перегляду відео на YouTube або прослуховування музики, часто виконують декілька завдань одночасно і не знайти свою продуктивність будуть порушені. Для звичайної людини, що Google збирається з виходу цього бюджетного телефону, буде достатньо.

Гугл Піксель 3а телефон має безліч висококласних особливостей за низькою ціною. Картина: Джефф Чіу

І як хто-то свято дотримувалися iPhone SE для багатьох із згаданих вище причин (ціна, хороша, але не відмінна внутрішніх органів, роз'єм для навушників), це говорить про багато що.

Термін служби батареї за 649 $телефон теж страшенно добре, що тривав у мене близько 12 годин на одній зарядці, постійно веб-серфінг і виконуючи всі звичайні завдання я буду робити кожен день.

Це можна порівняти з iPhone XR і б'є деякі інші бюджетні телефони Android з води. За додаткові 100 доларів, Гугл більше пікселів 3а XL має навіть краще, термін служби батареї, але коли ви говорите 12 годин за $649, я не впевнений, що це коштує того, щоб витратити зайві гроші, навіть якщо нутрощі трохи краще.

Як мій вірний і надійний мобільний ЮВ, піксель 3а має 3,5 мм роз'єм для навушників, важлива відмінність, в той час, коли багато хто (якщо не всі) смартфонів рухається у бік відмови від навушників. Так, я розумію бездротові навушники звучать краще (я люблю AirPods), але я визнаю, що є хороший шматок населення, які або не витрачати $100 або більше на бездротові навушники або бояться, що втратять їх.

Ця стаття спочатку з'явилася на Fox News і відтворюється тут з дозволу.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама