Швидкість не дешево новий Samsung телефону 5г


Опубликованно 28.05.2019 15:45

Швидкість не дешево новий Samsung телефону 5г

Флагманський телефон від Samsung буде доступна через Телстра, перш ніж будь-який інший австралійський оператор мобільного зв'язку. Телстра виконавчого споживачів Кевін Teoh описав новий телефон як "гра-переломний момент для наших клієнтів".

"Ми вкладаємо у майбутнє у своїх руках", - сказав пан Teoh.

Майбутнє, однак, не буде коштувати дешево, з верхньої частини плану вартістю приголомшливі $4700 плюс протягом терміну дії контракту.

“5г обіцяє нашим клієнтам ще кращу зв'язок. Його ультраскоростной, ультра-низькою затримкою і великою пропускною здатністю змінить те, як ми живемо і працюємо, дозволяючи всякі майбутніх додатків і технологій.

"А також всі необхідні підключення до мережі, клієнти зможуть насолодитися Галактики С10 5г більше 6.7" кінематографічний дисплей, 3D глибина камери технології, потужний швидка зарядка батареї та інші цікаві функції."

У Сіднеї в Сіднеї в понеділок вранці, телефон записаний швидкості завантаження більш ніж 1200 мегабайт в секунду або 1,2 Гбіт / с.

Telstra і Samsung продемонструє перший в Австралії смартфон 5г, Галактики S10 за 5г, і події в Сіднеї.

Віце-президент Samsung, мобільний підрозділ, Гаррі Макгрегор сказав, що австралійцям буде одним з перших у світі, щоб випробувати силу 5г.

Австралія є третьою країною у світі, де Samsung запустила Галактики С10 5г.

Регіональна Австралія не буде випущений з уваги з більш швидким обслуговуванням Голд-Тувумба, а потім в інших областях.

Сказав містер Teoh покриття 5г Telstra в продовжує розширюватися.

“Впровадження покриття 5г носить постійний характер і спрямована на доведення технології до тих районах, де це найбільш важливо для клієнтів. Її нинішній слід фокусується на місцях КБР і окремих регіональних центрів, в яких проживає понад 4 мільйонів осіб, що працюють або проходять кожен день", - сказав він.

“Ми почали викочувати 5г у 10 містах по всій Австралії. Протягом наступних 12 місяців ми очікуємо, що наші покриття 5G до збільшення площі майже в п'ять разів і досягає як мінімум 35 містах Австралії."

Telstra і Samsung продемонструє перший в Австралії смартфон 5г, Галактики S10 за 5г, і події в Сіднеї.

На презентації Samsung Galaxy С10 5г 256 ГБ XL споживчих і бізнес-плани орендувати за $144 в місяць (протягом 24 місяців, мінімальна вартість $3,456) і прийде з 160 Гб даних плюс спокій відомості (без надлишкових даних витрат в Австралії), або спільного використання даних, а також Telstra у спортивних, музичних і Wi-Fi даних включень.

Плани починаються від $59 в місяць плюс $83 в місяць за телефонну трубку протягувати до $199 місяць за 24 місяці на загальну суму понад $4770.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама