Паніка як Apple iTunes і закриває


Опубликованно 05.06.2019 08:45

Паніка як Apple iTunes і закриває

Це питання на вустах у всіх, хто взяв в iTunes на початку 2000-х і вклали в платформу, припускаючи, можливо, наївно, що вона завжди буде там.

Соціальні медіа вибухнув, коли зламав новини в суботу, що iTunes скоро буде більше.

Було багато хвилюючих плейлисти і музику і фільми, завантажені протягом майже 20 років, але Apple не дозволимо цим особистий бек-каталогів зникнуть — вони будуть рухати їх тріо нових додатків.

Більшість реакції від користувачів ностальгують кінець епохи технологій, які відводять дисків в ящику, який ніколи не відкриється ТБ блок і ввели в док.

Тільки що прочитав статтю про те, що в iTunes, може бути. Apple зараз лідер у музику через Spotify і все інше. Я тільки почала про смерть компакт-диска. Цифрова революція реальна.— Родні Saulsberry (@rodtalks) 2 червня, 2019

Я чув, що компанія Apple позбавляється від iTunes, і моя стара школа жопа-це сумно— Елісса Ф. (@FlippaCoin15) 2 Червня, 2019

Я не могла перестати думати про смерть iTunes все ж... https://t.co/ignnrnzZMk— Була Юді (@LastWordPR) 2 Червня 2019 Року

Якщо iTunes завершує роботу, коли я можу очікувати, що повернення все музика, яку я купив за останні 20 років?— Сем Річардсон (@SamRichardson) 1 Червня 2019

Агентство Bloomberg повідомляє про завершення iTunes-це відповідь компанії на способи, в яких користувачі Apple тепер взаємодіють зі ЗМІ.

Генеральний директор Apple Тім Кук, як очікується, щоб пояснити, як нові програми для Mac — музику, ТВ-шоу і подкасти — замінить існуючі бібліотеки користувачів у своєму виступі на Всесвітній конференції розробників Apple в Каліфорнії в понеділок у вівторок вранці в Австралії).

Новина про те, що в iTunes замінена була схвалена експертами, які говорять, інструменту, називають "незграбним" у деяких доповідях була гостро потребують ремонту.

Сказав технології і редактор оператор у видошукач, Алекс Кідман, новини.ком.АУ він зовсім не здивувався, коли почув цю новину.

"Не дивно, в крайньому разі — це ходили чутки, що Apple піде цим шляхом", - сказав він.

“Якщо ви подивитеся на те, що це зроблено на iPhone, це було відлучення від мислення в плані налаштування телефону або синхронізації треки або контент через iTunes, щоб отримувати його від iCloud і магазину додатків.

На айпод шафл була гра-чейнджер.

Це робиться.

"При переході в додатків з iOS на macOS, та так, що вже спліт контент Apple там в додатках для музики, подкастів і тому подібне, в iTunes дні були полічені."

Він сказав, що в iTunes стала "роздутою безлад" і треба бути перенесений на якийсь час тому.

"iTunes як додаток, якщо ви знаходитесь на Mac або ПК ... намагається служити занадто багато потрібно відразу."

Хоча Apple ще не розкрила як саме він буде об'єднувати контент, раніше зберігаються в бібліотеках в iTunes, Містер Кідман сказала, що користувачі не повинні бути стурбовані.

“Це відомості, що Apple вже робить доступними для існуючих пристроїв iOS, і немає ніяких реальних підстав думати, що він не прийме такий підхід з поділом додатків під macOS.

“Якщо у вас є матеріали, куплені через Apple, це все одно буде на них і повинен бути доступний на сумісних пристроях.

“Для користувачів ПК, нам доведеться почекати і подивитися, що заміна Apple буде, але знову ж таки, не схоже, що Apple хоче втратити споживачів, які мають підписки на Apple, Музика, або ті, хто купувати або брати напрокат фільми і серіали через Apple. От і залишається прибутковим джерелом доходу для них".

Генеральний директор Apple Тім Кук виступить завтра на конференції, присвяченій просування Apple на нову технологію. Фото: Спенсер Платт/Getty Зображення

Є, звичайно, хоча б на одне питання ще не відповів. Як iPhone і iPod обробляти резервні копії, якщо вони не через iCloud.

"Прямо зараз, ви можете зробити це через iTunes на PC або Mac, хоча це не є кращим рішенням Apple," сказав містер Кідман.

"Без iTunes, це не зовсім зрозуміло, як власники старих iOS пристроїв, що може знадобитися, щоб оновити їх буде впоратися з цим."

Ностальгія для iTunes відчутна. Для тих, хто виріс з технологією, він відчуває, як вчора, що Apple запустила магазин iTunes.

Тодішній генеральний директор Стів Джобс сказав в 2003, що він був "революційним".

"Музичний магазин iTunes пропонує революційний права спалювати необмежену кількість компакт-дисків для особистого користування і поставити музику на необмежену кількість плеєрів для на ходу прослуховування", - сказав він в прес-релізі редакції Яблука.

“Споживачі не хочуть, щоб розглядатися як злочинці і митці не хочуть, щоб їх цінну роботу вкрали. Музичний магазин iTunes пропонує унікальне рішення для обох".

Але просто так, це було показано на двері. У не-так-тонкий сигнал про свої наміри, Apple видалила весь контент зі свого офіційного рахунку iTunes на Facebook і Instagram.

Apple видалила всі повідомлення зі своїх облікових записів в соціальних мережах.

Завтра на конференції не тільки обговорити програму iTunes. За даними Bloomberg, мова також піде про новому поколінні яблучних пристроїв, включаючи Apple годинник“, які є більш незалежними від iPhone і поштовх, щоб зробити айпади легітимна заміна для ноутбуків.

Нові програми також будуть розміщені, а також твіки для картки, повідомлення та книги Яблуко.

Продовжити розмову на Twitter: @ro_smith або по електронній пошті: rohan.smith1@news.com.au



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама