Оновити нові карти Google можуть врятувати вам життя в разі стихійного лиха


Опубликованно 11.06.2019 04:05

Оновити нові карти Google можуть врятувати вам життя в разі стихійного лиха

У четвер компанія Google оголосила про своє SOS оповіщення, які були введені два роки тому, були оновлені, щоб включити в реальному часі візуальної інформації і навігації, систему оповіщення під час кризи, щоб допомогти користувачам краще зрозуміти, що вони повинні зробити, щоб залишатися в безпеці, в Нью-Йорк Пост повідомляє.

По темі: швидкість камери і швидкість обмеження для показу в Австралії

По темі: функції карт Google робить, що ви ніколи не будете знову загубитися

По темі: на вулицю пошук розташування показує фото, причини розлучення

Оновлення буде включати в режимі реального часу візуальну інформацію.

По-перше, SOS оповіщення буде показувати користувачам важливу інформацію про кризу, включаючи короткий виклад подій, актуальних новин і Twitter повідомлення, номери телефонів екстреної допомоги і порад. Але після останнього оновлення карт Google функції "детальна візуалізація про урагани, землетруси і повені", а також.

"За кілька днів до урагану, ви побачите карту кризи повідомлення на картах Google, який автоматично з'являється, якщо ти поруч у постраждалому районі," Ханна Stulberg, менеджер по продукту "Карти Google", - пояснює.

"Ця карта буде направляти вас на прогнозований ураган конуса, який показує, прогноз траєкторії шторму разом з інформацією про те, що часу цілком ймовірно, щоб вразити деяких областях, так що ви можете використовувати цю інформацію, щоб планувати, як реагувати".

Він буде включати детальні візуалізації урагани, землетруси і повені.

Карти Google будуть мати подібний криза карти для землетрусів, показуючи shakemaps землетрусу після удару, користувачів, де епіцентр землетрусу, магнітуда землетрусів і наскільки це буде впливати на навколишні території. І прогнози повеней покаже вам, де повінь може відбутися і наскільки важким воно буде.

Google також використовує кризу інформації безпосередньо на картах Google, показуючи видатний оповіщення, як ви переходите від одного місця до іншого, щоб дозволити вам знати, якщо ваш маршрут зачеплених кризою активність.

Оповіщення будуть відображатися, де епіцентр землетрусу, тяжкість повеней та інших постраждалих районів.

Ураган прогноз шишок і shakemaps землетрусу почнуть розгортати на iOS, android, робочого столу і мобільного інтернету по всьому світу в найближчі тижні. Прогнози потоку візуалізації буде ексклюзивним для Індії, де повінь відбувається часто. І навігаційних попереджень вдарить по iOS і Android цього літа.

Ця стаття спочатку з'явилася на Нью-Йоркській пост і був відтворений з дозволу



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама