Начальник безпеки компанії Huawei Джон Саффолк з'являється в Лондоні комітет з слуханням


Опубликованно 12.06.2019 22:35

Начальник безпеки компанії Huawei Джон Саффолк з'являється в Лондоні комітет з слуханням

Джон Саффолк сказав в понеділок у парламенті Великобританії китайський телекомунікаційний гігант, були повідомлені він був не зобов'язаний шпигун для Пекіна, якщо так запитав комуністичної держави.

Містер Саффолк заявив на слуханнях комітету Хуавей звернулися за порадою своїх адвокатів, щоб побачити, якщо китайський закон про співробітництво вітчизняних компаній з державою з питань безпеки міг би змусити його вести зовнішню розвідувальну роботу.

Законодавство посилалися адміністрацією президента Дональда Трампа у своїх спробах змусити уряди світу відмовитися від Huawei їх 5гр планів розвитку мережі.

Містер Саффолк було також поставлено питання про звіті, опублікованому австралійським політики і стратегії Інституту, які намітили компанії роль у придушенні національних меншин в Китаї в провінції Сіньцзян, в "Сідней морнінг геральд" повідомляє.

"Ми повинні робити бізнес з компанією, які причетні до порушень прав людини?" Ліберал-демократів Норман Лемб запитав.

"Я думаю, що ви повинні робити бізнес з усіма компаніями, дотримуватися закону", - відповів містер Саффолк.

Запитав чи немає у нього думка про те, що Комуністична партія Китаю репресованих з прав людини, Містер Саффолк каже: "У мене немає дивитися на це".

Депутат-консерватор Джуліан Льюїс відповів шляхом виклику Містер Саффолк "моральний вакуум".

"Немає ніяких законів у Китаї, які зобов'язують нас працювати з китайським урядом з чим би то не було," Містер Саффолк сказав.

"У нашої юридичної консультації є те, що це не так".

Логотип компанії відображається на прийом в штаб-квартирі Huawei в Шеньчжені. Рисунок; Heector Retamal/AFP з

Великобританії та інших держав на низку китайських законів, в тому числі прийнятої в червні 2017 покриттями приватних компаній і розвідувальних питань.

Містер Льюїс привів законодавство, як кажуть, Пекін мав право "просити відповідні організації і громадян з метою надання необхідної підтримки, допомоги і співпраці" в різних китайських органів безпеки.

Містер Саффолк заявив, законодавство по "незрозумілих" формулювання змусила Huawei, щоб ознайомитись з китайської адвокати і радники в лондонському шанс, юридична фірма " Кліффорд.

"Багато країн випускають закони, які неясні, і нам довелося пройти через період очищення з китайським урядом, які вийшли і зробили це абсолютно ясно, що (шпигунство) не є вимогою будь-якої компанії", - сказав Саффолк, - сказав.

“У нас були знову затверджені нашими юристами і знову повторно, випадково Кліффорд. Я вважаю, що немає такого обов'язку".

Містер Льюїс назвав пояснення Містер Саффолк "цілком неймовірно".

Виникнення містер Саффолк перед комітетом парламенту Великобританії з питань науки і технології прийшли у Великобританії готується до публікації затримується керівні принципи політики для розгортання наступного покоління технології.

Huawei надає самий передовий і найменш витратний — технологія 5G в світі.

Він також широко інтегровані в існуючі мережі 4G в Великобританії і співпрацює з урядом Великобританії з 2010 по загроз кібербезпеки.

Спецслужби Великобританії не змогли домовитися про те, що розумніше було б "керувати" ризиками більш тісну співпрацю з Huawei — або відстати технологічно і чекати західних компаній, щоб розвивати свої власні системи 5G.

Козир адміністрація попередила нас, можливо, доведеться припинити обмін розвідданими з Британією, якщо він будує свої нові мережі обладнання Huawei.

Британські політики були ще більш стривоженими одкровення першими виступили австралійські дослідники, що технології компанії Huawei використовується для проведення спостереження в регіоні Китаю Сіньцзян.

Китайські власті розмістили близько мільйона переважно мусульманських етнічних меншин, включаючи уйгурів — в табори для інтернованих за допомогою технології розпізнавання особи.

Містер Саффолк підтверджений обладнання Huawei використовується "партнер" в Сіньцзяні.

“Наші контракти з третьою стороною. Це не те, що ми робимо прямо", - сказав він.

Члени комітету натиснув Містер Саффолк про те, що він відчував себе "співучасниками" в широкомасштабні порушення прав людини.

"Я не думаю, що це для нас, щоб зробити такі судження," Містер Саффолк сказав. “Наше рішення, це законно в країнах, в яких ми працюємо? Ось наші критерії. Це для інших, щоб прийняти рішення про те, чи буде це правильно чи неправильно".



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама