Ви могли б виявити приховану камеру? Напевно, не


Опубликованно 25.06.2019 04:20

Ви могли б виявити приховану камеру? Напевно, не

За допомогою декількох кліків мишки, практично кожен охочий може придбати високотехнологічні пристрої, які б ще були речі з шпигунських фільмів — будильник, ручка, автомобіль, брелок або диму, які також приховують записуючих пристроїв.

Ряд австралійських ринку веб-сайти і продати приховані елементи камери, які різко впали в ціні, а попит зріс в останні роки, і експерти попереджають, закони, що захищають невинних людей від неправильного використання та зловживання непослідовні і неадекватні.

"П'ятнадцять років тому, технологія була дорогою і трохи химерний і була в основному куплена правоохоронних органів, приватних детективів і Убер виродки," Брюс Баєр Арнольд, доцент кафедри права та правосуддя в університет Канберри, пояснює.

Здавалося б, звичайний ключ автомобіля FOB, що насправді є прихованою камерою.

Ця бейсболка містить прихованою камерою.

"Але ми бачимо який до березня ефект, коли наявність гудів і ціни впали, так що тепер кожен може отримати свої руки на них."

На одному місцевому сайті, дитячий нічник, навушники, комп'ютерну мишу і автомобільного прикурювача зарядний пристрій для телефону деякі з предметів, які приховують камери.

Годинник, фоторамки, настінні годинники, телевізійні пульти, ноутбуки та музичні колонки з встановленими прихованими відеореєстраторами, також доступні.

Тумбочка будильник з невидимим об'єктивом камера буде встановить вам назад близько $200, в той час як бейсболка з можливістю запису відео складає $168.

"У нас немає ніяких реальних стандартів та механізмів контролю за розробкою та продажем цих пристроїв," Сіднейський технологічний університет професор Крістофер Уїлсон сказав.

“Це питання безпеки, а також конфіденційності. Є безліч наслідки від цього".

По темі: жінка знаходить приховану камеру у Бонді хостел ванна кімната

Цей, здавалося б, звичайна зошит містить шпигунська камера.

Цей нічник не тільки приховані камери, але можете транслювати відео в прямому ефірі.

Нещодавні випадки в США і Європі Airbnb в гості виявлення прихованих камер висловили стурбованість з приводу наявності технології.

Ряд сайтів вже вискочив даються корисні поради мандрівникам про те, як визначити пристрої, які можуть бути сховані в звичайні предмети, але вони далеко не гарантований.

В 2013 році в Новому Південному Уельсі міліціонер був визнаний винним у таємно знімав сам секс з трьома жінками через будильник з відеокамерою, приховані всередині. Він редагував разом "родзинок" відео і поділився ним з незліченними колегами.

Він отримав 200 годин громадських робіт.

Ряд австралійських випадках мали справу з допомогою прихованих камер, від міліціонера, який записав собі займатися сексом з жінками без їх знання людина, який встановили камери-обскури на своєму робочому місці туалет.

У квітні, будівлю Сіднейської диспетчера посадили у в'язницю за приховану запис своїх мешканців митися, спати, ходити в туалет і займатися сексом. Камери були виявлені, коли житель став підозрілим години всередині квартири.

Але ряд інших лиховісних використовує для технології.

"Серйозною проблемою є кібер переконати', де подібні пристрої використовуються в умовах насильства в сім'ї," пан Вілсон сказав.

“Це може бути чоловік, який встановлює їх контролювати рухи своєї дружини, щоб переслідувати і залякати. Це порівняно нове явище".

Ця ручка приховує приховане записуючий пристрій.

Якщо справа відбуваються тут, де гостя Airbnb був таємно знятий, успішного судового переслідування винного може залежати від штату або території.

В Новий Південний Уельс, такий сценарій "падає якраз у середину серйозний пробіл у законі", пан Вілсон сказав.

Елісон Барретт, головний юрист фірма Моріс Блекберн, - сказав на Airbnb було правило, що зобов'язує господарів розкривати присутність будь-яких пристроїв спостереження.

"Якщо вони розкриті в оголошенні, це ОК, щоб використовувати їх, підкоряється їм, не перебуваючи в приватному місці, як туалет або ванна кімната," Міс сказав Барретт.

"Як правило, закони в кожному з Штатів, кажуть, ви не можете мати приховану камеру або зробити запис у місці, де у когось є розумне очікування приватного життя."

Д-р Бер Арнольд сказав, що контекст є ключовим, коли справа доходить до визначення законності використання цих пристроїв, яке піднімає цілий ряд питань.

"Контекст, очевидно, має значення, тому, якщо ми говоримо про людей в інтимній ситуації, у ванну або туалет, Звичайно, в спальні, закон буде часто справляється з цим досить добре", - сказав він.

“Велика проблема полягає в тому, що закон так глибоко несумісні між державами і територіями. І потім бувають випадки, коли потенційний правопорушення буде розглядатися у відповідності з законом Співдружності.

“Це все трохи скелястий, і деякі з цих законів виявилися застарілими. У нас були випадки в минулому, де вторгнення в приватне життя з відеозаписом був визнаний штраф, тому що звук був вимкнений. Це дивна ситуація".

Інше питання, що жертвами зловживань, може бути, і не хотів іти вперед, побоюючись того, що їх приватне життя піддаються ще більшому ризику, сказав він.

По темі: компанія заперечує приховані туриста претензія камери

Цей дим сигналізації виявлення руху прихована камера, що живі потоки відео.

Австралійський закон доповідь комісії по реформі, випущений в 2014 році попередили про явних прогалин в законодавстві, що може призвести до жертв зловживання без належних засобів правового захисту.

Але пан Вілсон сказав, що попередження з'являються впали на глухі вуха.

"Інші пріоритети вискочив, я думаю", - сказав він. "Є тенденція до створення конкретного злочину у відповідь на широко висвітлювався питання, а не подивитися ширше те, що відбувається."

Д-р Бер Арнольд сказав, що є гостра необхідність узгодженості на рівні штатів і територій та однакового законодавства, прийняті за всіма напрямами.

"І нам потрібна національна делікту конфіденційність, юридичні курси дій, коли усамітнення було порушено", - сказав він.

Фотографії, розміщені на Facebook прихованою камерою виявлений в детектор диму в туалеті в торговому центрі Белмонта.

Є також розмова про сценаріях, коли можна стверджувати, що використовуючи цей тип технології є обов'язковою умовою.

Приховані камери, що викрити зловживання або жорстоке поводження з дітьми, людей похилого віку та інших вразливих груп населення може вважатися корисним.

"Закон в Австралії все ще грає в догонялки", - сказав він.

Міс Барретт сказав, що це хитрий баланс між захистом приватного життя і потенційно виявлення випадків жорстокого поводження.

"Послідовний, рівномірний закони були б хорошим місцем для початку," сказала вона.

Цей плагін містить прихованою камерою. Фото: ААР

Обмеження продажу технологія навряд чи може бути ефективною відповіддю, доктор Баєр Арнольд говорить, і тому більш ефективним заходом є надійною правового захисту.

"Як і вся техніка, вона може бути використана на благо і він може бути використаний для поганого", - сказав він.

“Приймати технології безпілотників. Дронов може захистити навколишнє середовище і допомогти в надзвичайних ситуаціях. Вони також можуть бути використані, щоб шпигувати і вбивати. Це все про контексті. Просто обмеження щось не працює".



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама