В Google Maps призводить майже 100 водіїв у брудну рідину


Опубликованно 30.06.2019 16:00

В Google Maps призводить майже 100 водіїв у брудну рідину

За винятком, коли це глюки і веде вас в нікуди.

Майже 100 водіїв Колорадо були введені в оману додаток минулого тижня, коли аварію на дорозі, що веде в Міжнародний аеропорт Денвера, заподіяної Карти Google, щоб забезпечити об'їзд.

Поспіхом, щоб дістатися до аеропорту вчасно на свої рейси, багато згорнули на вузьку ґрунтову дорогу запропоновані програми.

По темі: оновлення карти Google могла врятувати життя під час стихійних лих

По темі: Google, щоб додати гру нові зміни карти

За даними CNN, автомобілі почали сповзати вниз по вузькій грунтовій дорозі, яка перетворилась у брудне місиво. Деякі машини застрягали, викликаючи черговий пробці.

Водії опинилися у порожньому полі без інших варіантів маршруту.

"Є купа інших автомобілів, що йдуть вниз (по ґрунтовій дорозі) теж, тому я сказав, 'Я думаю, що це добре. Це не було добре", - один водій, Конні з Jay, сказав CNN.

МС з Jay сказав, що вона не могла розвернутися, так як дорога була досить широка для машини, щоб поїхати в один файл. Разом із брудом, є дві області, зокрема, де дорога була глибока канава, яку було дуже важко для автомобілів, щоб перетнути.

“Питання в тому, чому Google відправити нас туди? Немає шляху назад після того, як ви були там", сказала вона журналістам.

На її шляху, щоб дістати чоловіка з аеропорту, вона взяла гак, думаючи, що вона б заощадити час. Замість цього, вона виявилася підлозі-пошкоджений автомобіль і двох додаткових пасажирів.

"Я порвав переднє пасажирське колесо добре вкладиш" з Jay-сказав він, додавши, що іншим було набагато гірше. Тільки завдяки всі колеса їй, що їй вдалося уникнути ситуації.

Вона навіть дала двох осіб поїздка в аеропорт, щоб не пропустити свої рейси.

Конні з Jay взяв це зображення в пробці вона зіткнулася після об'їзду. Фото: Конні З Jay

Карти Google опублікував наступну заяву для РИА Новости: “Ми враховувати багато факторів при визначенні маршрутів руху, в тому числі розмір дороги і прямолінійність траси.

“В той час, як ми завжди працюємо, щоб забезпечити найкращі напрями, проблеми можуть виникнути із-за непередбачених обставин, таких як погода. Ми закликаємо всіх водіїв дотримуватися місцевих законів, будьте уважними, і використовувати свої найкращі рішення під час водіння".

Ніхто не був поранений в інциденті.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама