Масивних козиря компанія Huawei розворот


Опубликованно 01.07.2019 21:55

Масивних козиря компанія Huawei розворот

Президент США на зустрічі з головою КНР Сі Цзіньпіном призвели до прориву у триваючих американо-китайської торгової війни — пан Трамп оголосив ніяких нових тарифів буде стягуватися на верхній частині вартості товарів, вже 512 мільярдів доларів.

Істотно, пан Трамп також сказав, що він тепер дозволив компанії продавати компоненти знову китайський телекомунікаційний гігант Huawei.

Вчора у мене була зустріч з президентом Сі з Китаю, набагато краще, ніж очікувалося. Я погодився не збільшувати вже існуючі тарифи, які ми беремо в Китаї, а ми продовжуємо вести переговори. Китай погодився, що в ході переговорів, вони почнуть закуповувати великі.....— Дональд Дж Трамп (@realDonaldTrump) 29 червня 2019 року

Компанія Huawei, другий за величиною в світі виробником смартфонів Samsung і найбільший виробник телекомунікаційного обладнання, прогриміли розпорядження пана Трампа — підписано 15 травня, які блокували американських компаній від купівлі обладнання у компаній, вважатися загрозою національній безпеці.

Суворих обмежень означало Google було заборонено продавати ліцензії на Андроїд на Huawei.

Що змусило багатьох припускати новий Huawei телефонів не буде мати доступ до Google додатків, таких як YouTube і Гугл Хром — найпопулярніший в світі програм — смертельний удар Huawei продажу телефонів в Європі і США.

Huawei є другим за величиною в світі виробником смартфонів. Зображення: iStock Не

Його заморські смартфон одиниці продажі впали на 40 відсотків протягом декількох тижнів відразу після Huawei потрапив в чорний список, телеканал CNN повідомив.

Компанія заявила, що її 2019 виручка компанії складе $30 млрд. нижче оцінок із-за зриву, спричиненого забороною, техпідтримка сайту Android орган повідомив.

Неясно, чи буде пом'якшення заборона поширюється на спірні мережа 5G пропозиції компанії Huawei, але він майже напевно відноситься до Google Android.

Містер Трамп в суботу повідомило американським компаніям буде "продовжувати" робити бізнес з опальною технологічного гіганта.

Але він ще не був готовий видалити Huawei від торгової чорного списку.

Містер Трамп запропонував його адміністрація буде перевіряти статус компанії на так званий список суб'єкта, який міг би розчистити шлях для американських компаній, щоб продати його окремі компоненти.

Заборона на Huawei був реалізований з-за побоювань, що китайський уряд може змусити такі компанії, як Huawei, щоб встановити бекдори в обладнання для стеження в мережах.

Компанія Huawei спростувала ці твердження.

Австралія основі обладнання Huawei від його розгортання мережі 5G протягом цих проблем і інших країн, включаючи Великобританію і Канаду, міркують так само.

Компанія Huawei втратили мільярди доларів, оскільки заборона був реалізований. Картина: Фред Дюфур/АФП

Доля підприємства стала центральною в ході триваючих американо-китайської торгівлі бою.

Але пан Трамп сказав, що майбутнє компанії не буде вирішено до кінця торгових переговорів.

Він познайомився з м-Сі у суботу, але сказав в тему Мен Ваньчжоу, виконавчий директор компанії Huawei в Канаді за запитом США, не обговорювалося.

Рішення пана Трампа, щоб послабити заборона на Huawei викликав критику всередині країни.

"Huawei є однією з небагатьох потужних важелів ми повинні змусити Китай грати по-чесному на торгівлю," Сенат лідер меншості Чак Шумер заявив: "Якщо президент Трамп відступає, а здається, що він робить, це різко підриває нашу здатність до змін Китаю недобросовісної практики угод."

Сенатор Марко Рубіо назвав це рішення "катастрофічною помилкою".

Виступаючи на каналі NBC зустріч з пресою, сенатор Джон Баррассо описано Huawei як "троянський кінь готовий вкрасти більше інформації від нас".

Головний економічний радник Білого дому Леррі Кадлоу, притиснутим до критики.

"Те, що відбувається зараз-це просто розминаю товари, може бути деякі додаткові ліцензії (відділу) торгівлі", - сказав він.

“Це не останнє слово. Останнє слово не дійде до самого кінця переговорів. Це ускладнить справу".

Компанія Huawei досі не виступила з офіційною заявою з цього питання.

Продовжувати розмову з Андрієм Бекхаус в Twitter



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама