В середині діапазону телефонів викликає великий головний біль для Apple


Опубликованно 03.07.2019 23:10

В середині діапазону телефонів викликає великий головний біль для Apple

Samsung, LG і Оппо випустила свої перші пристрої 5G, які обладнані для цих швидких швидкостях блискавки, але і привести довгий список причин, чому вони заслуговують вашої уваги.

Вони всіх Android-смартфонах, і вони працюють на 3G, і в мережах і 4G 5G, що робить їх настільки унікальними?

SAMSUNG Galaxy С10 5г

в Samsung Galaxy С10. Фото: Додається

Коли Телстра спочатку запропонували Галактики С10+ вони дали клієнтам можливість оновлення до моделі 5г безкоштовно, як тільки він був доступний. Ті, хто прийняли цю пропозицію буде дуже радий.

Версія 5г Галактики S10-це не просто модернізація антени, насправді це повністю нове пристрій.

У той час як інші бренди б ви почекати ще один рік для оновлень, як це і поставити "s" на кінці, Samsung дає своїм постійним клієнтам задоволення.

Крім того, S10 5г має найбільший екран з трьох 5г телефони площею 17 см (6,7 дюйма). Він бере деяких привыкающих до, але все ще може бути використаний, з одного боку, якщо великий палець це дозволяє.

З чотирма камерами на задній та два на передній панелі, ви будете виглядати безглуздо, якщо ви приймаєте погане фото на цьому пристрої.

Глибини 3D функція дозволяє більш захоплюючий фотографії, ніж ми коли-небудь бачили на смартфонах, так і широкий кут на передній панелі означає, що ви будете відповідати більше з ваших друзів в епічних селфи.

Один з потенційних мінусів у цій версії Galaxy S10-це те, що вона втрачає можливість розширення пам'яті до 256 ГБ пам'яті на борту тільки. З такого високого класу камер і можливістю знімати відео 4К це може бути проблемою для деяких.

Поки ви машете цей телефон у свої номери-5г друзів iPhone, ви також можете показати їм 3,5 мм роз'єм для навушників (Якщо тобі не все одно на дротові навушники) зворотна бездротової зарядки і екрані сенсор відбитків пальців.

Компанія LG V50 з THINQ 5г

Подвійний екран від LG дозволяє досягти високого рівня багатозадачності. Фото: Додається

Зростаючий тренд з новими смартфонами для того, щоб також бути забезпечений випадок якийсь- зазвичай прозорого силікону для захисту телефону. Однак ЛГ випадку, який замикається на задній частині V50 ThinQ 5г містить передню кришку, з вбудованим сенсорним екраном.

Коли ви купуєте телефон LG ThinQ V50 або 5г ви по суті отримуєте два смартфона, тому що кожен екран може працювати незалежні програми або доповнювати один одного.

У наших тестах ми змогли бути спілкування в Messenger Facebook, а також потокового відео на інший екран. Ви можете вибрати, щоб створити нове повідомлення електронної пошти з одним екраном розміщена вся клавіатура і ваше повідомлення компіляції на інший екран.

У той час як подвійний екран пристрою не підтримується для всіх додатків, наша головна задача була насправді думав про багатозадачності на поїзд і навчитися думати про те, щоб зробити більшу частину нової нерухомості.

Один екран можна використовувати в якості ігрового контролера, а інший для самої гри був потенційно наш улюблений домовленості. За екранами, компанія LG V50 або три камери на задній, яка принесе задоволення від зйомки нормальні, ширококутні і телеоб'єктиви з одним клацанням миші, дозволяючи вам вибрати правильну постріл пізніше.

Дві камери на лицьовій і забезпечує вражаючі фотографії і, однак, воно може стати неприємно необхідності відкривати кришку кожен раз брати що селфи, до того, що ви можете видалити ці подвійні кришки екрану повністю.

ОППО РЕНО 5Г

Камери ОППО може допомогти Вам приймати найкращі фотографії у вашому житті. Фото: Додається

Темна конячка в цій лінії-до 5г приходить від Oppo. Рено 5G-це найдешевший з трьох, але все ще пропонує дуже привабливу альтернативу. З 16.7 см (6,6 дюйма) дисплей, великий екран дійсно від краю до краю завдяки невидима фронтальна камера 16MP, що спливає з верхньої частини телефону при активації.

Три камери на задній панелі є об'єктив 48MP з 10-кратним гібридний зум, який дозволить вам зайняти гідне Instagram знімки ваших улюблених концертних виконавців, навіть коли ви знаходитесь в дешеві місця.

У стандартній комплектації Рено 5г поставляється з 256 ГБ вбудованої пам'яті і є слот для розширення обсягу пам'яті. Це сумно, проте, відсутній опір води, бездротової зарядки і якщо 5г відсутня в районах ви проводите найбільше часу, Рено поставляється в альтернативних 4G за $300 менше.

СЛОН В КІМНАТІ

Як рік підходить ближче до вересня всі погляди будуть звернені на Apple, яка, як очікується, запустить новий iPhone в 2019 році. Є домисли і чутки, що новий iPhone не буде мати сумісності 5G і що це може бути те, що ми бачимо в 2020 році.

З деяких критиків про те, що Apple втратила свою здатність до інновацій, це може бути серйозною проблемою. Як конкуренти збільшують своє лідерство на основі інновацій в екран, датчик відбитків пальців, зворотний бездротової зарядки, значна передня і задня камери і підключення 5г, м'яч у Apple в суд, і ми всі дивимося.

Джефф Quattromani технічна коментатора по радіо, друк, інтернет і телебачення. Продовжувати розмову @GQuattromani



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама