Прийом Білла Гейтса про Стіва Джобса


Опубликованно 10.07.2019 01:10

Прийом Білла Гейтса про Стіва Джобса

"Це дуже легко імітувати погане Стіва в рази, які часом можуть бути в**отвір", - сказав він під час відвертого інтерв'ю CNN Фарід Закарія.

Засновник Microsoft Білл Гейтс каже, що Стів Джобс був у відборі талантів та мотивації персоналу компанії Apple. Фото: АFР

Гейтс був допитаний про його власний жорсткий стиль керівництва поки біля керма Microsoft, але розмова швидко перетворився в Apple, з Джобсом також відомий за його підхід наглядач.

"Я досі зустрічаю людину, яка з точки зору комплектації талант, гіпер-мотивації, що талант і є почуття дизайну, 'це добре, це не добре. Так він приніс неймовірно позитивні речі разом з тим міцність", - сказав Гейтс.

Компанія Apple наближається до банкрутства з завдання повернувся в компанію в 1990-і роки.

Він пішов далі, щоб стати першою компанією в історії, щоб отримати ринкову вартість понад $1 трлн.

Гейтс заявив Джобс став великим поворотним невдачі компанії Apple навколо "заклинання" на його співробітників і спостерігачів тек.

Гейтс порівняв себе з неповнолітнім чарівником-хто був імунітет до заклинанням Джобса. Фото: АFР

Він говорив про себе як про 'незначних майстер', хто міг бачити крізь Джобса 'заклинання'.

"Це був повний брєд, а ще він приспав цих людей", - сказав Гейтс.

“Стів дійсно винятковий випадок, коли компанія стала на шлях, щоб померти і він іде, й стає найдорожчою компанією в світі з деякими продуктами, які є дійсно дуже дивно. Там не буде багато таких історій".

Стів Джобс помер в 2011 році із-за ускладнень з раком підшлункової залози.

Коли увага перейшло до Microsoft Гейтс зізнався, що пішов "занадто далеко" в умовах інтенсивної роботи культури.

"Так, нам дуже важко один з одним", - сказав Гейтс. “Ми розраховували один на одного, щоб працювати понаднормово, і я завжди хотів, щоб встановити найкращий приклад цього. Я думаю, що інтенсивність, хоча трохи перегнув палицю, був чудовим для моїх 20-х, 30-х, 40-х років".



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама