Компанія Google обіцяє розгін після витік інструмент


Опубликованно 12.07.2019 16:15

Компанія Google обіцяє розгін після витік інструмент

Технологічний гігант Google контроль пошкоджень після просочилися на цьому тижні більше 1000 інструмент.

Гірше всього, за даними бельгійської телекомпанії VRT за СЗП, які чули записи, що деякі аудіозаписи не спрацьовує з фрази активації.

ДРТ Ламм заявив, що з більш ніж 1000 витримки, 153 "були розмови, які ніколи не повинні були бути зафіксовані, а у ході якої команда 'Окей Гугл' був явно не дано".

По темі: Гугл слухає динамік запису

По темі: карти Google не вдасться: додаток призводить майже 100 водіїв в порожнє поле

Смарт-спікер Google і голосовий помічник знаходиться в центрі останнього порушення. Фото: Додаються.

Предметом звук був, часом, теж насторожує. Телеведучий нібито чув "розмови спальня, розмови між батьками і їх дітьми, але і палаючих рядків і професійні телефонні дзвінки, що містять багато особистої інформації".

Як і багато технологічні компанії, включаючи Amazon і Facebook — мета Гугла запису, так що реалістична людська мова може бути повернута назад в групу експертів щодо удосконалення технології влаштування мови.

Компанія Google запевнила своїх клієнтів аудіозаписи послав до людей для транскрипції були "не пов'язані з обліковими записами користувачів в рамках процесу огляду". Але тривожно, ДРТ Ламм стверджує, що вони були в змозі визначити конкретних осіб, виходячи зі змісту записів.

Компанія Google звернулася до витоку і конфіденційності клієнтів, звинувачуючи голландський "рецензент мова" за порушення політики безпеки даних.

“Наша безпека і груп реагування конфіденційності були активовані на це питання, досліджуємо, і ми приймемо необхідні заходи. Ми проводимо повний аналіз нашої гарантії в цьому просторі, щоб запобігти проступок такого більше не повторювалося", - повідомляє компанія.

У той час як більшість великих технологічних компаній, запишіть реальні розмови в навчальних цілях, неясно, як часто це відбувається і скільки даних вони записали цей шлях. Фото: Додаються.

Незважаючи на особистий характер записів, Гугл наполягає на тому, що його помічник "тільки посилає аудіо в Google після того, як пристрій визначає, що ви взаємодієте з помічником, наприклад, сказати, 'Ей Гугл або фізично викликаючи помічник Google".

Компанія також заявила, що користувачі можуть чітко сказати, коли пристрій запису, відзначаючи білі точки на Гуглі і на екрані індикатора на своєму пристрої Android.

"Рідко, пристрої з помічником вбудований в Google може випробувати те, що ми називаємо хибним прийняти',", сказав він у заяві, з посиланням шуму або слів, які інтерпретуються за допомогою програмного забезпечення, щоб бути "тривожним слова".

Все-таки, Гугл запевняє споживачів: "у нас є ряд захистів для запобігання помилкових приймає відбуваються у вашому домі."

Якщо ви турбуєтеся, що Google, можливо, записав щось це не треба, ви можете видалити окремі Гуглі домашні записи (або всієї вашої історії) з вашого облікового запису. Фото: Додається



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама