Амазонки Alexa дзвінків копів "зловмисного" хлопець


Опубликованно 14.07.2019 04:45

Амазонки Alexa дзвінків копів

Едуардо Баррош, 28, озлобился з його невідомі подрузі в будинок-сидить у Tijeras, приблизно в 24 кілометрах на схід від Альбукерке, Нью-Мексико, і суперечка раптом виявилося фізичне, Нью-Йорк Постповідомили.

Едуардо Баррош, 28, був заарештований після того, як він згадав кличе шерифів під час бою, що викликало Alexa пристрою, щоб зателефонувати 911. Фото: Додається

Під час штурму, Баррос махнув пістолетом і погрожував убити жінку, перш ніж він нібито запитав: "Ти подзвонив шерифу?"

Питання було випадково підібраний розумний динамік і голос використовувати віртуальний помічник визнала фразу як команду — що спонукало його подзвонити в 911, Bernallillo шерифа округу департаменту заступник Феліція Ромеро підтвердив Нью - Йорк Пост.

Амазонки Ехо смарт-спікер. Фото: Додається

Неясно, чи буде спікер був підключений до Amazon Ехо або пристрою Echo точка, але Алекса віртуальний помічник був підключений стаціонарний телефон в домі, - сказав Ромеро.

Жорстокі випробування розгорнулася після Баррос нібито засмутився через текстове повідомлення, жінка отримала і звинуватив її у зраді йому.

"Баррос сказав їй, що вона нікуди не дінеться і він збирався вбити її," вона була написана на арешт під присягою, отриманих на посаду. “Коли 911 дзвонив з її телефону, Баррос побачив, АОН і кинув її на підлогу. Баррос потім штовхнув її, поки на землю не менше 10 разів в обличчя і живіт. Баррос сказав [потерпілий] він не міг повірити, що поліцейські були викликані і його не збираюся назад у в'язницю і що вона знала, що він був злочинцем. [Потерпілий] заявила, що вона думала, що вона збиралася бути убитий або розстріляний".

Відповідаючи депутатам вдалося зняти жінку і її дочку невідомі від будинку. Вона отримала незначні травми під час інциденту, але не був госпіталізований. Її дочка не постраждала, Міс Ромеро розповів ABC Новини.

Генеральний директор Amazon Джефф Безос підкреслив роль цифровий Амазонки помічника Alexa, так як компанія рухається в вливаючи штучного інтелекту у своїй розумною динаміків і інших пристроїв в гонці за домінування в "інтернет речей ринок". Фото: АFР

Баррос, засуджений злочинець, який пізніше був узятий під варту після кризи переговорної команди та команди SWAT були викликані в резиденцію. Він був замовлений за гратами за звинуваченням, які включають в себе зберігання вогнепальної зброї, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень і незаконному позбавленні волі.

"Несподіване використання цієї нової технології, щоб зв'язатися з аварійними службами і, можливо, допоміг врятувати життя," шериф округу Берналильо Мануель Гонзалез III сказав новини ABC. "Це дивна технологія, безумовно, допомогли врятувати матір та її дитину від насильства".

Ця історія вперше з'явилася в Нью-Йорк Пост і була передрукована тут з дозволу.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама