Інгеборга Дапкунайте, Дар'я Повереннова, Михайло Куснирович та інші на відкритті фестивалю квітів у ГУМе


Опубликованно 24.07.2019 17:15

Інгеборга Дапкунайте, Дар'я Повереннова, Михайло Куснирович та інші на відкритті фестивалю квітів у ГУМе

Михайло Куснирович і Інгеборга Дапкунайте

Вчора столичний ГУМ став ще гарнішим — там відбулося відкриття щорічного фестивалю квітів. Гостями річного сонячного (і не важливо, що дощ і осіння погода не поспішають покидати Москву) заходи стали Інгеборга Дапкунайте, Михайло Куснирович, Дар'я Повереннова, Вероніка Федорова та інші знаменитості.

Спеціально для цієї події було вирощено понад 310 тисяч квітів — вони прикрасили будівлю не тільки зовні, але і всередині. Бегонія бульбова, газанія, жоржина гібридні, бальзамін новогвінейський, пеларгонія махрова — чого тут тільки немає. До речі, кольорами можна не тільки помилуватися, але також їх можна придбати прямо на першому поверсі універмагу до кінця липня.

Я дуже люблю квіти! З великим задоволенням доглядаю за ними на нашій дачі, у нас там прямо оранжерея: і квіти, і бузок. Дуже люблю ромашки — це польова квітка, який виглядає благородно в руках будь-якої дами. І, звичайно, квіти. Це просто моя любов: хочеться їх садити, збирати, влітку ходити з величезним букетом, мені здається, це мрія будь-якої дівчини. Як раз півонії — ті самі квіти, які я отримувала, і дарувала в останній раз,

— поділилася Вероніка Федорова.

У день відкриття фестивалю виступив Державний академічний хореографічний ансамбль "Берізка" імені Надії Надеждиной під керівництвом народної артистки СРСР Мариониллы Кольцової. Сам же ГУМ був прикрашений не тільки квітами, але і знаменитими скульптурами радянської епохи, такими як "Жінка з м'ячем", "Дівчина з веслом", "Плавець", "Баскетболіст" та "Футболіст".

Помилуватися на всю цю красу мешканці та гості столиці зможуть до середини серпня.

Інгеборга Дапкунайте

Дар'я Повереннова

Вероніка Федорова

Михайло Куснирович

Ольга і Костянтин Андрикопулос

Олена Захарова

Надія Сисоєва

Анжеліка Каширіна

Олександр Олешко

Влад Лісовець

Михайло Куснирович і Інгеборга Дапкунайте



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама