Галактика фолд особи друга велика невдача


Опубликованно 26.07.2019 10:05

Галактика фолд особи друга велика невдача

Корейська технологічний гігант вчора представила Galaxy фолд буде доступний в магазинах в деяких ринках" з вересня.

Але ця заява пролунала на тлі торгових спорів, Сеул і Токіо, з телефоном, спираючись на найважливіших компонентів, вироблених японською компанією.

В Samsung Galaxy фолд повинен був бути в квітні, але розбиті екрани затримали його протягом декількох місяців. Фото: АFР

Доларів США1,980 ($А2,847) пристрою був запланований на квітень запуск якого був відкладений після того, як повідомили про початок коментарів розбитих екранів.

У заяві Samsung сказано це було "час, щоб повністю оцінити дизайн продукту", додавши, телефон тепер додаткові підкріплення.

Він заявив, крім того, вона розширила захисний шар Нескінченності гнучкого дисплея, який одним з пояснень розбитих екранів, як деякі рецензенти вважали, стандартний захисний шар, прикріплений до нових пристроїв.

"Samsung є проведення остаточних випробувань продукту, щоб зробити галактику фолд, доступних для споживачів, починаючи з вересня на деяких ринках," Samsung говориться в заяві.

"Інформація про доступність буде спільною, як ми наближаємося до запуску". Samsung розпакований – новий складаний телефон показав

Samsung представила п'ять нових флагманських смартфонів, в тому числі виявити новий складаний телефон під назвою Galaxy пас.

Однак, Токіо раніше в цьому місяці обмежений експорт в Південну Корею з декількох ключових матеріалів вирішальне значення для світового лідера електроніки і смартфон компанії, включаючи лідера ринку, Samsung.

Рішення було прийнято у відповідь на рішення суд Південної Кореї замовлення японських фірм, які використовували примусову працю під час Другої світової війни, щоб компенсувати корейська жертв.

Переїхати в Токіо викликало стурбованість міжнародного співтовариства щодо впливу на глобальній технології ланцюгів постачань, а також можливість підвищення цін для споживачів у всьому світі.

Галактики фолд серед кінцевих продуктів, які будуть порушені, оскільки воно спирається на хімічні фільм виробництва японської фірми Сумітомо хімічних, сказав директор з досліджень компанії IHS зміна відображення Тадаші Уно.

Samsung каже, що це зробила ряд поліпшень в складне пристрій з розбитих екранів були вперше опубліковані. Фото: АFР

Невідомо, чи є Австралія частиною Samsung "на деяких ринках" у вересні запустить складки.

Коли прилад був встановлений зробити свій дебют в США в квітні, австралійці сказали, що вони б дізнатися вартість і коли він буде прибувати там до кінця місяця.

Telsyte керуючий директор Фоад Fadaghi сказав, що це "цілком ймовірно" розкладний телефон "порушення 3000 доларів" на його австралійський запустити, з топ-моделлю обчислюється аж 4000$.

Samsung провів майже вісім років на розробку стадо в прагненні свічки і потенційно відродити галузь, яка бореться за нові інновації.

Технологічні компанії вже знаходяться під тиском ослаблення глобальної перспективи, в той час як сектор чіп, зокрема, страждає від слабкого попиту

Спочатку опубліковано asGalaxy фолд особи друга велика невдача



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама