Відкриття фестивалю "Спека-2019": Віра Брежнєва, Альбіна Джанабаєва, валерій леонтьєв, Філіп Кіркоров і багато інші


Опубликованно 27.07.2019 00:50

Відкриття фестивалю

Віра Брежнєва

Ось так майже непомітно пролетів ще один рік, і ми знову опинилися в Баку, де сьогодні відбулося відкриття IV Міжнародного фестивалю "Спека".

У цьому році погода трохи "пошкодувала" публіку. Замість звичних 40 градусів синоптики в дні проведення фестивалю обіцяють "всього" 30, але від цього менш спекотно на сцені курортного Sea Breeze Resort точно не буде.

1/20 Альбіна Джанабаєва

2/20 Віра Брежнєва

3/20 Сергій Лазарєв

4/20 Наталія Іонова

5/20 Григорій Лепс

6/20 Аніта Цой

7/20 Лейла Алієва

8/20 Юлія Барановська

9/20 Емін Агаларов і Олена Гаврилова

10/20 Олександр Панайотов

11/20 Філіп Кіркоров з дочкою Аллою-Вікторією і сином Мартіном

12/20 Крістіна Орбакайте

13/20 Йосип Пригожин і Валерія

14/20 Стівен Сігал і Батсухийн Эрдэнэтуяа

15/20 Настя Каменських

16/20 Ані Лорак

17/20 Емін Агаларов з мамою, бабусею і сестрою

18/20 Група "Час і скло"

19/20 Яна Чурікова

20/20 Monatik

Переглянути всі

У фестивалі візьмуть участь більше 80 артистів, і багато з них вже сьогодні порадували публіку своїми виступами. Ну а по червоній килимовій доріжці в день відкриття пройшлися Віра Брежнєва, Альбіна Джанабаєва, яка, коментуючи вибір свого вбрання, сказала, що сміливість її друге ім'я, Ані Лорак, Наталя Іонова, Юлія Барановська, Крістіна Орбакайте, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв та багато інших.

Альбіна Джанабаєва

Юлія Барановська

Альбіна Джанабаєва

Сюрпризом для багатьох стало і поява на "Спеці" знаменитого голлівудського актора Стівена Сігала разом з дружиною Батсухийн Эрдэнэтуяа. І якщо Сігал, який добре дружить з Эмином Агаларовым, одним із засновників і організаторів "Спеки", в Баку приїхав вже не в перший раз, то його дружина в столицю Азербайджану завітала вперше. Завтра актор виступить на сцені разом з Григорієм Лепсом.

Стівен Сігал і Батсухийн Эрдэнэтуяа

Філіп Кіркоров, до речі, прилетів на фестиваль разом зі своїми дітьми, семирічними Аллою-Вікторією і Мартіном. Співак розповів, що прийняв пропозицію Еміна Агаларова приїхати на день раніше і чудово провів час разом з сином і дочкою.

Ми відвідали старе місто, погуляли, смачно поїли і пошопились, купили лампи. Яку лампу ми купили?

— звернувся він до своїх дітей.

Ті, трохи зніяковівши, відповіли, що чарівну лампу Аладдіна. Ну а загадали вони, за словами Кіркорова, здоров'я своєму татові і... багато грошей.

Трохи відпочити перед концертом встигла і Аніта Цой — співачка зізналася, що вже навіть викупалася в морі. А ось Наталя Іонова пляжного відпочинку воліла гастрономічний — співачка сказала, що спробувала деякі страви національної кухні, і вони, до речі, були зовсім не дієтичними.

Наталія Іонова

Крістіна Орбакайте

Організатори та учасники фестивалю в цьому році приготували грандіозну програму. Так, за зізнанням Сергія Кожевнікова, до "Спеці" вони готувалися цілий рік.

З кожним роком все стає краще. Це успішний проект, який необхідний Баку. Мені подобається, що є еволюція, є розвиток, хочеться побажати довгих років життя фестивалю,

— заявила Ані Лорак, яка не пропустила одну "Жару".

Віра Брежнєва

Втім, цікавили журналістів не тільки враження артистів від фестивалю і Баку, але і подробиці їхнього особистого життя. Запитали про неї і Лоліту, яка нещодавно оголосила про розрив зі своїм чоловіком.

Сподіваюся, що моє серце буде зайнято музикою, і в гробу я бачила все заміжжя. Розлучення — це повернення цноти,

— сказала вона.

Ну а Ані Лорак поділилася своїми секретами краси. Отже, записуємо. В першу чергу це здоровий сон (причому як мінімум восьмигодинний), ну і, звичайно, любов.

Любов до себе, до людини коханому, до глядачів. Якщо в серці немає любові, людина, як квітка, в'яне,

— сказала Ані.

Ані Лорак

На цьому поки все. Завтра SPLETNIK.RU розповість вам про другий день фестивалю, а в його програмі будуть не тільки творчі вечори групи "Любе" і співаків Григорія Лепса і Стаса Михайлова, але і виступи багатьох їхніх зіркових колег, серед яких Філіп Кіркоров, Діана Арбеніна, Валерія, Леонід Агутін і багато інших. Ну і, звичайно, нас з вами буде чекати багато сюрпризів та експериментів — у всякому разі це пообіцяли публіці організатори та учасники "Спеки".

Наталія Іонова



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама