Олена Лядова, Володимир Вдовиченков, Світлана Бондарчук та інші на закритті Strelka Film Festival


Опубликованно 30.07.2019 00:25

Олена Лядова, Володимир Вдовиченков, Світлана Бондарчук та інші на закритті Strelka Film Festival

Олена Лядова і Володимир Вдовиченков

Вчора в Москві відбулося закриття четвертого річного кіноогляду Інституту "Стрілка" — Strelka Film Festival by Okko. Попрощатися з фестивалем до наступного року в цей вечір прийшли Олена Лядова і Володимир Вдовиченков, Світлана Бондарчук, Кирило Серебренніков, Катерина Шпіца, Ляйсан Утяшева, Сабіна Ахмедова, Таїсія Вілкова і багато інших російські цінителі культури, кіно і мистецтва.

Олена Лядова

Володимир Вдовиченков

Світлана Бондарчук

Кирило Серебренніков

Сабіна Ахмедова

Таїсія Вілкова

Юрій Биков

Філіп Авдєєв

Павло Сафонов і Ольга Ломоносова

На закритті Strelka Film Festival by Okko гостям фестивалю влаштували прем'єрний показ нового фільму Ксав'є Долана "Смерть і життя Джона Ф. Донована" (The Death and Life of John F. Donovan), головні ролі в якому зіграли зірка "Ігри престолів" Кит Харрінгтон, а також Наталі Портман, Сьюзен Сарандон і інші актори.

Картина розповідає історію популярного американського актора, який вступає в листування з 11-річним колегою з Англії. Це, на перший погляд, невинне спілкування в підсумку призводить до непоправних наслідків у житті кожного і викликає широкий суспільний резонанс.

Російські глядачі зможуть оцінити нову драму вже з 15 серпня.

Світлана Бондарчук

Ляйсан Утяшева

Катерина Шпіца

Муся Тотибадзе

Нагадаємо, що за десять днів на фестивалі Strelka Film Festival by Okko відбулися російські і московські прем'єри фільмів — переможців і учасників Каннського кінофестивалю, "Кінотавра", Трайбеки та кінофестивалю в Торонто.

У дворі "Стрілки" були показані фільми "Молодий Ахмед" братів Дарденнов, "Вибачте, ми вас не застали" Кена Лоуча, "Вивариум" Лоркана Фіннегана, "Озеро диких гусей" Дяо Інанна, "Гів мі ліберті" Кирила Михановского, "Портрет дівчини у вогні" Селін Скьяммы і багато інших.



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама