Надія Міхалкова, Світлана Бондарчук, Олена Долецька та інші зірки на балет у Великому театрі


Опубликованно 04.08.2019 06:55

Надія Міхалкова, Світлана Бондарчук, Олена Долецька та інші зірки на балет у Великому театрі

Надія Міхалкова

Вчора на історичній сцені Великого театру відбулася прем'єра балету Бориса Ейфмана "Ефект Пігмаліона". Світська Москва не пропустила цієї події: у глядацькому залі були помічені Артем і Надія Михалковы, Світлана Бондарчук, Олена Долецька, Дарина Веледеева і не тільки.

Світлана Бондарчук

Надія Міхалкова

Альона Долецька, Михайло Куснирович і Катерина Моїсеєва

Ілля Авербух

Світлана Журова

Треба сказати, що для балетоманов вчорашній вечір взагалі видався насиченим: істинним шанувальникам жанру доводилося вибирати, куди ж поїхати, адже музичний театр імені Станіславського і Немировича-Данченко заманював глядачів постановкою "Ксенос" (Xenos) Акрама Хана, який оголосив про завершення кар'єри. Шанувальники творчості хореографа і танцівника рвалися оцінити його прощальну гастроль — серед глядачів, за свідченнями очевидців, був помічений і Роман Абрамович.

Ірада Зейналова

Артем Міхалков з дівчиною Поліною Лебедєвої

Дар'я Веледеева

Гір Нахапетян з гостею вечора

Костянтин Андрикопулос

Віктор Шкульов

Етері Левіева

Катерина Моїсеєва і Михайло Куснирович

Але публіку у Великому театрі чекало не менш ефектне видовище. Один з найбільш затребуваних і відомих постановників у світі Борис Ейфман в цей раз вирішив попрацювати з раніше незвичним для себе комедійним жанром. В основі сюжету балету "Ефект Пігмаліона" — відомий давньогрецький міф про творця, що закохався в своє створення, але дія перенесена в наші дні. Головні партії виконали Олег Габишев і Любов Андрєєва.

Вперше глядачам представили балет в лютому цього року на сцені Александрінського театру в Санкт-Петербурзі, ну а тепер черга дійшла і до столичної публіки. Московська прем'єра пройшла в рамках фестивалю "Черешневий ліс".

Великий театр



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама