Олександр Петров, Ликера Ільяшенко, Ігор Петренко та інші на кінофестивалі в Нижньому Новгороді


Опубликованно 09.08.2019 05:25

Олександр Петров, Ликера Ільяшенко, Ігор Петренко та інші на кінофестивалі в Нижньому Новгороді

Олександр Петров

Вчора в рамках кінофестивалю "Гіркий Fest" в Нижньому Новгороді відбувся виступ Олександра Петрова.

Самий затребуваний і популярний актор російського кіно (принаймні, якщо судити за кількістю проектів, в яких він задіяний) зібрав цілий стадіон — моновистава "народитися знову" пройшов не на сцені місцевого театру, а на спортивній арені, побудованої спеціально до чемпіонату світу з футболу, який Росія брала в минулому році.

Олександр Петров

Гастроль Петрова викликала ажіотаж не менший, ніж приїзд футбольних зірок, — трибуни були повністю заповнені, а по емоційному напруженню спектакль про любовному трикутнику нітрохи не поступався самим напруженим спортивних поєдинків: багато глядачі ледве стримували сльози.

Хоча "Заново народитися" та моновиставу, публіка побачила ще одну зірку російського кіно — Ірину Старшенбаум. Правда, її образ був тільки на екранах — у постановці використовуються кинофрагменты з її участю.

Ірина Старшенбаум

Втім, в Нижній Новгород знаменитості стали з'їжджатися ще в п'ятницю, коли відбулася церемонія відкриття фестивалю. Серед гостей третього "Гіркий Fest" — Ганна Чуріна, Ганна Цуканова-Котт, Дарина Екамасова, Ликера Ілляшенко та інші актори.

Ганна Чуріна, Світлана Каминіна і Дар'я Повереннова

Ликера Ілляшенко

Ігор Петренко

Михайло Пореченков

Олександр Котт і Ганна Цуканова-Котт

Тематикою багатьох вечірок стало радянське ретро — так, на одній з них зіркові гості охоче позували на тлі типового буфету.

Ганна Чуріна

Михайло Пореченков

Дарина Екамасова

Для публіки теж підготували чимало різних заходів, у тому числі і пітчинг сценаріїв, в яких можуть показати себе молоді кінематографісти.

Фестиваль триватиме до 25 липня.



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама