#Яжемать: Оксана Федорова, Олександра Савельєва, Олеся Судзиловська та інші премії в Москві


Опубликованно 11.08.2019 01:20

#Яжемать: Оксана Федорова, Олександра Савельєва, Олеся Судзиловська та інші премії в Москві

Оксана Федорова та Олена Північ

Вчора, 25 червня, в Смоленськом пасажі в Москві відбулася щорічна премія "Мама року", організована журналом Moda topical. На захід у цей вечір головний редактор видання Оксана Федорова запросила своїх зіркових подруг: Олександра Савельєва, Олесю Судзиловскую, Юлію Ковальчук, Катю Лель і багатьох інших.

1/11 Олександра Савельєва

2/11 Оксана Федорова

3/11 Олеся Судзиловська

4/11 Анастасія Стоцька з сином Сашею

5/11 Катя Лель

6/11 Олена Північ

7/11 Юлія Ковальчук

8/11 Согдіана

9/11 Анжеліка Агурбаш

10/11 Співачка МакЅим

11/11 Оксана Федорова та Анжеліка Агурбаш

Переглянути всі

Провідним премії став Олександр Олешко — він оголошував імена переможців. Без статуетки в цей вечір не пішов майже ніхто: для кожної із запрошених зіркових мам знайшлася своя номінація з дивним назвою. Так, головна нагорода дісталася Олександру Савельєвої — вона лише три місяці тому народила сина Леона і стала "Мамою року" за версією видання.

Олександра Савельєва

Співачка МакЅим

Олександр Олешко

Втім, якщо з Савельєвої все більш-менш ясно, то інші переможниці нас злегка здивували. Так, співачка МакЅим чомусь удостоїлася нагороди в номінації "Ніжна мама", а Катя Лель і зовсім була названа "Енергійної мамою" (цікаво, чим керувався видання, вибираючи лауреатів). Ну а звання "Супермами" дісталося... ні, не Анні Седоковій, яка днями кинула виклик усім мамшеймерам, а самій Оксані Федорової. Співачки і зовсім не цієї премії чомусь не виявилося в числі гостей, в числі переможців. І навіть в категорії "Музична мама" відзначили чомусь Юлію Ковальчук, яка досить рідко тішить шанувальників новими хітами.

У перервах між врученням нагород гостей премії розважали музичними номерами і модним дефіле в купальниках. Так, свої хіти для присутніх виконали Катя Лель, Согдіана і Анастасія Стоцька. Вечір завершився під запальний сет від fashion-діджея Каті Гусєвої, яка здивувала гостей не тільки музичною підбіркою, але і яскравим вбранням у стилі "золота рибка".

Катя Лель



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама