Третій день фестивалю "Спека-2019" в Баку: Юлія Ковальчук, Зара, Наталія Подольська і багато інші


Опубликованно 13.08.2019 11:00

Третій день фестивалю

Олексій Чумаков та Юлія Ковальчук

"Спека" у розпалі! Третій день музичного фестивалю була присвячена хітам 90-х і нульових, і ми поспішаємо розповісти вам про все найцікавіше, що відбувалося сьогодні на його червоній килимовій доріжці і сцені. Почнемо з того, що в зоряному полку прибуло!

На сцену сьогодні вийшли як легенди 90-х, так і їхні юні колеги. Ну а по червоній килимовій доріжці пройшлися Зара, вчора відзначила свій день народження, Наталія Подольська, Жасмин, Наташа Корольова, Юлія Барановська, Олена Свиридова і багато інших.

1/19 Наталія Подольська

2/19 Олена Шишкова

3/19 Олексій Чумаков та Юлія Ковальчук

4/19 Зара

5/19 Юлія Барановська

6/19 Денис Клявер з дружиною Іриною

7/19 Емін Агаларов і Олена Гаврилова

8/19 Альона Апіна

9/19 Альона Свиридова

10/19 Стас П'єха

11/19 Лейла Алієва з сином Микаилом

12/19 Жасмин

13/19 Яна Чурікова

14/19 Олександр Малінін

15/19 Наташа Корольова

16/19 Олександр Буйнов

17/19 Група Hi-Fi

18/19 Група MBAND

19/19 Томас Н'евергрін

Переглянути всі

Аніта Цой, яка вчора пошкодила ногу, теж позувала фотографам, вона з'явилася на доріжці в інвалідному візку, так як із-за отриманої травми поки сама ходити не може. Ну а історію про те, що ж сталося, вона сьогодні розповіла не один раз.

Після килимової доріжки я піднімалася по драбинці в нашу фан-зону і зачепилася одягом, прям нігтем, за подступенок і видерла собі його. Але я навіть не відчула болю ніякої. Піднімаю сукню, а там кров ллє. Спасибі організаторам, "Спеці", місцевої швидкої допомоги, що швидко зреагували, приїхали, зробили пов'язку,

— прокоментувала вона.

Аніта Цой

Але настрій у Аніти тим не менш прекрасне. Незважаючи на неприємний інцидент, фестиваль вона покидати не збирається і залишиться тут аж до його закриття.

Головне — настрій, тому що на "Спеці" дуже класно,

— сказала Аніта.

Особливу атмосферу фестивалю зазначила Юлія Барановська, яка дуже здивувалася питання, звідки ж у неї стільки сил і як вона все встигає.

Як звідки? З Баку, з фестивалю "Спека"!

— сказала вона.

Юлія Барановська

Зара

Наташа Корольова

Серед виступаючих була і Наталія Подольська, яка разом з Володимиром Пресняковим і їх сином Артемом нещодавно повернулася з Іспанії.

Відпустку пройшов чудово. Я в цьому році налаштувалася на місяць повного релаксу, провести безвідривно цей час з дитиною. У мене вийшло. Я себе майже не гризла. Я дуже задоволена. Сангрія, креветки, восьминоги,

— поділилася вона спогадами про відпустку.

Втім, навіть там вона не дозволяла собі сильно розслабитися і займалася спортом. Саме в тренуваннях і правильному харчуванні, за її словами, і криється секрет її прекрасної форми. Ну а секрет ідеальних відносин, на її думку, полягає в невпинної роботи над собою і компроміси.

Наталія Подольська

Вийшла Подільська сьогодні і на сцену і виконала пісню групи "Агати Крісті", "Як на війні" у вельми незвичайній аранжуванні.

Виступи ж артистів сьогодні взагалі виробили в залі справжній фурор. Хітам груп "На-На", "Руки вгору!", Hi-Fi, Наташі Корольової, Олени Свиридової підспівували, здається, все. Але ось хто дійсно "підірвала" зал, так це репер Серьога зі своїм хітом "Чорний бумер". Кілька годин музичного фестивалю пролетіли як одна мить.

Група "На-На"

Сергій Жуков

Володимир Пресняков

Серега

Завтра нас чекає заключний день "Спеки", де з сольним концертом виступить Тіматі, а також прозвучать хіти інших зіркових гостей фестивалю. І про все це ми вам неодмінно розповімо! Слідкуйте за нашими звітами на SPLETNIK.RU!

Емін Агаларов і Олена Гаврилова

Зара

Олексій Чумаков і Емін Агаларов

Жасмин



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама