Світлана Лобода, Надія Міхалкова, Данило Козловський та інші на кінофестивалі в Москві


Опубликованно 14.08.2019 02:05

Світлана Лобода, Надія Міхалкова, Данило Козловський та інші на кінофестивалі в Москві

Світлана Лобода

У Москві триває Strelka Film Festival by Okko і вчора в кінозалі на Берсеневській набережній публіці показали фільм "Гів мі ліберті" американського режисера російського походження Кирила Михановского. На столичну прем'єру підтяглися і знаменитості, у тому числі Світлана Лобода, Надія Міхалкова і Оксана Акіньшина, які вже встигла оцінити програму кінофестивалю раніше, Ірина Безрукова, Данило Козловський Костянтин Райкін та багато інших.

1/14 Надія Міхалкова

2/14 Оксана Акіньшина

3/14 Світлана Лобода

4/14 Андрій Звягінцев

5/14 Ірина Безрукова

6/14 Таїсія Вілкова

7/14 Анатолій Білий

8/14 Варвара Шмыкова

9/14 Григорій Калінін

10/14 Дарина Екамасова

11/14 Максим Стоянов, Дар'я Екамасова

12/14 Марк Тішман

13/14 Михайло Лабковский, Валерій Абель

14/14 Муся Тотибадзе

Переглянути всі

Але світській тусовці показ запам'ятається ще й першим спільним виходом Максима Віторгана та Ніно Нінідзе на офіційний захід. Нагадаємо, про новий роман колишнього чоловіка Ксенії Собчак ЗМІ написали на початку липня.

Ніно Нінідзе та Максим Віторган

Кінокартина, головним героєм якої став російський емігрант, який перебрався в Вісконсін, була раніше показана у програмі "Двотижневик режисерів" Каннського кінофестивалю і брав участь у конкурсній програмі NEXT "Санденс".

Світлана Лобода

Костянтин Райкін

Фільм представила публіці знімальна група у складі режисера Кирила Михановского, продюсера Валерія Абеля, співавтора і продюсера Еліс Остін, а також акторів, що зіграли головні ролі, Максима Стоянова і Дар'ї Екамасовой.

Стас Тыркин і Світлана Лобода

Оксана Акіньшина і Данило Козловський

Ірина Безрукова

Кирило Міхановський

Юрій Биков

Фестиваль триватиме до 28 липня, так що шанс потрапити на деякі прем'єри ще є — залишається тільки вибирати, адже програма дуже насичена. Наприклад, сьогодні публіку чекає public talk з Кирилом Серебренниковом і кінокритиком Стасом Тыркиным, який відбирав фільми для фестивалю.



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама