Ксенія Собчак, Костянтин Богомолов, Надія Міхалкова, Рената Литвинова та інші на прем'єрі "Одного разу... в Голлівуді"


Опубликованно 15.08.2019 05:35

Ксенія Собчак, Костянтин Богомолов, Надія Міхалкова, Рената Литвинова та інші на прем'єрі

Ксенія Собчак

Два дні Москва тільки й говорила, що про візит Квентіна Тарантіно, який прилетів представити свій 9-й фільм "Одного разу... в Голлівуді" (Once Upon a Time In Hollywood). Не пропустили прем'єру і багато знаменитостей.

Незважаючи на давно підтверджений роман і швидке весілля, Ксенія Собчак та Костянтин Богомолов знову віддали перевагу з'явитися порізно: Ксенія позувала фотографам, а Костянтин непомітно прослизнув у зал. Зайняти свої місця поспішали Надія Міхалкова, Інгеборга Дапкунайте, Олександр Петров, Аглая Тарасова та багато інших. Вже після початку фільму приїхала і Рената Литвинова.

1/17 Ксенія Собчак

2/17 Девід Хейман, Квентін Тарантіно і Шеннон Макінтош

3/17 Квентін Тарантіно

4/17 Інгеборга Дапкунайте

5/17 Альона Долецька

6/17 Світлана Устинова та Ілля Стюарт

7/17 Любов Аксьонова

8/17 Олександр Горчилин

9/17 Олександр Кузнєцов

10/17 Влад Соколовський

11/17 Аглая Тарасова

12/17 Дарина Міхалкова

13/17 Регіна Тодоренко

14/17 Ликера Ілляшенко

15/17 Євген Баженов (BadComedian)

16/17 Наталя Рудова

17/17 Світлана Каминіна

Переглянути всі

Після погожого дня на столицю знову ринула злива, до якого за це літо городяни вже звикли, а тому стихія налякати прагнуть побачити новий фільм режисера вже точно не могла. Перед кінотеатром "Жовтень" було не проштовхнутися — шанувальників зібралося стільки, що по тротуару чи можна було пройти. У телеграм-каналах збори кіноманів жартома навіть назвали мітингом на підтримку Тарантіно.

Костянтин Богомолов і Ксенія Собчак

Надія Міхалкова

Інгеборга Дапкунайте

Рената Литвинова

Світлана Устинова та Ілля Стюарт

По калюжах, вискакуючи з таксі і особистих авто, на прем'єру поспішали і зірки світського суспільства. Втім, головним у цей вечір був все-таки Тарантіно, і все це, здається, розуміли і слухняно віддавали йому пальму першості в гонці за загальною увагою.

Девід Хейман, Квентін Тарантіно і Шеннон Макінтош

Квентін Тарантіно

Квентін Тарантіно з шанувальниками

Світські дами, зірки кіно та популярні блогери все в єдиному пориві зустрічали Тарантіно оваціями і захопленими криками. Квентін, який встиг при вході в кінотеатр роздати кілька автографів, поділився з присутніми зворушливим епізодом, що стався за кілька хвилин до виходу на сцену.

На вулиці до мене звернулася одна дівчина і сказала: "Квентін, адже у тебе наша російська душа!". Я не знаю, правда це чи ні, але це приємно. Так от, від усієї моєї російської душі дозвольте представити вам свій новий фільм!

— сказав Тарантіно.

Квентін Тарантіно

На прем'єрі він взагалі більше нагадував рок-зірку, а не режисера — голосно вітав натовп і заводив її традиційним швидше для стадіонних концертів питанням: "Ви готові?!".

Альона Долецька і Олександр Петров

Костянтин Богомолов

Ян Ге

Ганна Цуканова-Котт

Андрій Бурковський

Дмитро Пєвцов

Питання це виразно риторичне — за 15 років з моменту минулого візиту режисера Москва явно скучила за Тарантіно, так і прем'єри дійсно зачекалася — слухати уривчасті, але частіше захоплені відгуки, які курсували в мережі з моменту першого показу фільму в Каннах, було вже просто нестерпно.

Любов Аксьонова

Таїсія Вілкова

Нарешті російська публіка може особисто оцінити дев'ятий фільм Тарантіно — у широкий прокат стрічка виходить вже сьогодні. Ну а ми сподіваємося, що наступного візиту режисера не доведеться чекати 15 років, до того ж 10-й фільм, як вже не раз заявляв Тарантіно, може стати останнім у його фільмографії. Втім, впевнені, що Квентін і в цьому випадку знайде спосіб здивувати свою публіку.

Шанувальники Квентіна Тарантіно біля входу в кінотеатр



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама