Ольга Зуєва, Равшана Куркова, Чулпан Хаматова та інші на презентації танцювального шоу в Москві


Опубликованно 19.08.2019 23:35

Ольга Зуєва, Равшана Куркова, Чулпан Хаматова та інші на презентації танцювального шоу в Москві

Ольга Зуєва і Равшана Куркова

Вчора, 24 червня, у московському Электротеатре Станіславський відбулася презентація танцювального шоу "Сни Сплячої красуні". Уявляли його публіці балерина Діана Вишнева, хореограф Едвард Клюг і продюсер Едуард Ратників, а гостями стали Ольга Зуєва, Равшана Куркова, Чулпан Хаматова, Олена Летюча та інші знаменитості.

Цей проект з'явився у моєму житті ще до народження сина, але тоді він був у вигляді ідеї. Ідея почала набувати реальних обрисів близько року тому, і для мене стало дуже сильною мотивацією скоріше повернутися у форму після пологів, щоб взяти участь у цьому унікальному виставі. Завдяки цим новим проектом ми хочемо заглянути в майбутнє і зрозуміти, якого формату вистави будуть в майбутньому і які технології стануть його невід'ємною частиною. Ми залучаємо нову аудиторію, яка звикла жити у віртуальному світі. Все, що пов'язано з цим проектом, — це абсолютно новий досвід. Такий art house перформанс. Це і сучасне мистецтво, і електронна музика, і футуристичні костюми, і робота художників по світлу, і хореографія,

— розповіла Вишнева.

Я обожнюю Діану Вишневу. Мені дуже подобається, що вона не стоїть на місці і ніколи не заспокоюється на досягнутому. Вона весь час шукає нові форми і придумує нові проекти. Вона неймовірно талановита і не схильна до стагнації,

— поділилася Чулпан Хаматова.

Вистава розповість знамениту історію про Сплячу красуню, але в новому форматі. У постановці покажуть, що снилося головної героїні протягом 100 років. У шоу використовувалися сучасні технології візуального мистецтва і 3D-цифрові формати.

Чулпан Хаматова

Ольга Зуєва і Равшана Куркова

Діана Вишнева

Олена Летюча і Юрій Анашенков

Ігор Петренко і Христина Бродська

Ликера Ілляшенко

Тимур Родрігез

Катерина Одинцова

Діана Вишнева і Чулпан Хаматова

Діана Вишнева і Едвард Клюг

Діана Вишнева і Катерина Мцитуридзе

Михайло Козирєв та Едуард Ратників

Прем'єра танцювального шоу відбудеться восени. 14 і 15 вересня його можна буде побачити на сцені нового корпусу Маріїнського театру "Маріїнський-2", а 20 вересня — в московському "Крокус Сіті Холі". Після цього танцювальна трупа поїде на гастролі по Росії, а потім і за кордон.



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама