Дивно хороший смартфон 250 $


Опубликованно 20.08.2019 06:30

Дивно хороший смартфон 250 $

Найвідоміший за їх всюдисущі телефону Nokia 3110, з легендарним батареї, яка може бути виміряна протягом декількох днів, компанії блиск притупився кілька на початку смартфон років і було продано Microsoft в 2014 році, а потім у фінській компанії БГМ в 2016 році.

Незважаючи на все це, бренд Nokia залишається сильним і виступив з вітальною пробудження під своїх нових власників.

Телефон Nokia 3.2 є останнім смартфоном виробника і являє собою те, що бренд вже давно відомий — простий, без надмірностей телефон, який робить все, що середня людина потребує батареї, якої вистачає на дуже довгий час.

Ця філософія також відображено в ціннику — це ціна від 249$, які відразу ж викликають великий інтерес людей, а також

На 3.2 працює на базі операційної системи Android і має 6.26 в (15.9 см) HD+ сенсорний екран, 13-мегапіксельну основну камеру на задній і п'яти-мегапіксельну фронтальну камеру, яка ненав'язливо розташувати і зливається з екраном і добре.

Камера цілком пристойна, але нічого, щоб написати про додому — для спільної фотографії, гарні фотографії, але якщо ви досвідчений фотограф, камера телефону не може бути на ваш смак, так як він не був розрахований на ентузіастів на увазі.

Великий екран чудово підходить для перегляду відео — має 18:9 Співвідношення сторін і дозвіл 720 x 1520 — і 3,5 мм роз'єм для навушників встановлений на верхній частині телефону.

Телефон також включає в себе 4000mAh батареї, що БГМ претензій триватиме протягом двох днів від одного заряду — і я був в змозі отримати одиницю коментар до набагато довше, ніж це, хоча і без його використання настільки сильно, як моя повсякденна Samsung телефон.

Телефон Nokia 3.2 працює під управлінням операційної системи Android і має всі функції, середній користувач смартфона міг хотіти.

Задня камера на 13-мегапіксельною справа, що добре вписується в стильний дизайн телефону. Фото: Додається

Виробник також говорить збільшений термін служби батареї також сприяє бортового ШІ, і телефон повинен протриматися в режимі очікування протягом 21 дня з моменту повної зарядки, очевидно є сильне звернення для нечастих користувачів телефонів тут.

Зарядка здійснюється через мікро-USB-кабель з штепсельним роз'ємом для USB зарядний пристрій в комплекті телефон і кабель.

На лівій стороні пристрою знаходиться спеціальний Гугл асистент кнопка, яка працює у трьох напрямках — одну клавішу, щоб активувати його на запитання, а подвійне клацання відкриває стрічку новин, і утримуючи кнопку переводить Гугл помічник в активний режим прослуховування, так що ви можете задати уточнюючі питання.

В практичному плані, це як мати портативні домашні підрозділ Google, здатний обробляти широкий спектр запитів від "Яка погода сьогодні?" щоб розповісти вам, що в кіно і навіть допомогти вам забронювати квитки.

Є деякі хороші штрихи дизайну в телефоні — він відчуває себе цілком солідно (хоча я все одно не хочу, щоб він впав), і світлодіодний індикатор вбудовані в функцію кнопки на правій стороні телефону, що робить його дуже легко перевірити, коли ви отримуєте повідомлення або щось, що може потребувати вашої уваги.

Немає сканер відбитків пальців на моделі, але телефон є фейсконтроль, якщо ви не хочете, щоб згадати код або візерунок.

На телефоні можна грати в ігри, у тому числі бою PlayerUnknown, але не очікують високого рівня графічної продуктивності.

Телефон я проглянула вже 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ пам'яті, але більша частина цього простору була підхоплена операційної системи і основних додатків, так що не було багато місця для ігор, відео, картинок тощо. Мікро SD карти буде суттєва покупка для супроводу Нокіа 3.2 — особливо якщо ви берете багато фотографій.

Телефоні закінчилися Netflix і стін без будь-яких проблем на всіх, з зображень на екран, дивлячись, різким і чітким (принаймні на що-небудь щодо сучасне), і лагів не було. Мережі Wi-Fi підключення швидким і безболісним, як гарнітура Bluetooth-навушники.

На диво, є навіть FM-радіо в телефоні, і я знайшов його дуже добре працював.

Варто відзначити, що це не ігровий телефон. Він буде працювати основної гри — я протестував Fallout укриття і PlayerUnknown по БГ (PUBG) на ньому — але в PUBG випадку, налаштування графіки на "низькі", і спектакль був нормальний, але не відмінний.

Я також зазначив, що популярність мережі 4G, здавалося, зайняти деякий час на телефон огляд теж, хоча, чи є це проблеми з мережею або проблеми з телефоном і залишилося незрозумілим.

В цілому, однак, я був дійсно вражений Нокіа 3.2 і її універсальність для середнього користувача смартфона.

Це був би шикарний телефон для тих, хто потребує недорогий смартфон, який ще не має можливості програми і обслуговує на сьогоднішній день потреби звичайного користувача.

Ройс Вілсон-ігор і технології автор для новин.ком.АУ; продовжити розмову на Twitter @RoyceWilsonAU



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама