Рената Литвинова, Земфіра та інші на музичному фестивалі Bosco Fresh Fest


Опубликованно 23.08.2019 13:15

Рената Литвинова, Земфіра та інші на музичному фестивалі Bosco Fresh Fest

Рената Литвинова і Земфіра з гостями

У минулу суботу, коли на столицю обрушився дощ, а стовпчик термометра ледь піднявся до 10-градусної позначки, в Московському палаці піонерів відбувся фестиваль сучасної музики Bosco Fresh Fest. Не злякалися негоди і прийшли на концерт і багато знаменитостей, серед яких-Рената Литвинова, Земфіра, Юлія Топольницька та інші зірки.

До неприємних сюрпризів погоди організатори фестивалю відмінно підготувалися — на вході гостей чекали яскраві дощовики, а також гарячий чай, який був, звичайно, як ніколи до речі.

Цього року хедлайнерами фестивалю стали британські співак Джеймс Блейк і співачка Рошин Мерфі. Ну, а крім них в цей день зі сцени свої пісні для присутніх меломанів виконали Монеточка, On-The-Go, Still Corners, The Retuses, Roosevelt та інші музиканти. За нічну програму фестивалю відповідали Intergalactic Gary, Miss Red, Dorian Concept і інші діджеї, які виконали свої сети.

Для тих же, хто хотів трохи відволіктися від музичної складової заходу, організатори приготували багато різних активностей, таких, як йога, творчі майстер-класи, театральні гуртки і різні спортивні секції — так, наприклад, Михайло Куснирович зацікавився стрільбою з лука.

Рената Литвинова і Земфіра з гостями

Юлія Топольницька

Влад Лісовець

Костянтин Андрикопулос

Маша Цигаль

Олександра Маниович

Ганна Шульгіна

Михайло Куснирович

Влад Лісовець



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама