Світлана Бондарчук, Маша Федорова, Ксенія Соловйова та інші на презентації модного бренду в Москві


Опубликованно 27.08.2019 03:30

Світлана Бондарчук, Маша Федорова, Ксенія Соловйова та інші на презентації модного бренду в Москві

Гліб Іллюша, Світлана Бондарчук і Сергій Харченко

Днями в модному столичному барі Less Sugar Bar відбулася презентація бренду "Тосква", створеного ще в далекому 1996 році. Зараз же марка нарешті офіційно виходить на ринок — як раз з цієї нагоди і була влаштована закрита вечірка, на якій з'явилися самі творці бренду Сергій Харченко і Гліб Іллюша, а також їх найближчі друзі.

Відзначити запуск бренду з виробництва футболок з оригінальними принтами прийшли Світлана Бондарчук, Маша Федорова, Ксенія Соловйова, Діна Хабірова, Віталій Козак, Фатіма Ібрагімбекова, Ганна Антимоний і багато інших.

Маша Федорова

Ксенія Соловйова

Фатіма Ібрагімбекова і Світлана Бондарчук

Віталій Козак

Ганна Антимоний

Олександр Терехов, Любов Инжиневская з подругою

Тетяна Стичинська

На вечірці гостей пригощали коктейлем, створеним спеціально для презентації. Засновники бренду Сергій Харченко і Гліб Іллюша (останній, до речі, розробляв дизайн принтів футболок з нової колекції) розважали всіх присутніх запальним діджей-сетом.

Продумали і дизайн приміщення, де проходила презентація: бар був прикрашений зв'язками повітряних куль кольору Тіффані — в цьому році саме цей відтінок доповнює основні кольори колекції (білий і чорний).

Старт продажів нової колекції відбудеться в кінці серпня — речі будуть представлені як у великих магазинах люксової одягу Москви і Санкт-Петербурга, так і в інтернет-магазині самого бренду.

Світлана Бондарчук

Маша Федорова, Сергій Харченко, Світлана Бондарчук і Євгена Попова

Ксенія Соловйова

Діна Хабірова, Світлана Бондарчук і Ольга Панченко



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама