Мобільний додаток телефону, який менти хочу, щоб ви припинити використання


Опубликованно 31.08.2019 14:15

Мобільний додаток телефону, який менти хочу, щоб ви припинити використання

Але поліція в одній державі закликали людей припинити використання платформи, яка повідомляє користувачів про поточне місцезнаходження камер контролю швидкості і патрульних машин.

Міністр поліції Західної Австралії Мішель Робертс сказав, що з допомогою Waze для Додж влади був "просто дурний" і закликав людей не використовувати його в машині.

Влади в Західній Австралії не в захваті від програми Waze інформувати користувачів про місцях поліція.

Поліція не в захваті від програми Waze інформувати користувачів про місцях поліція.

У той час як сам додаток є законним, торкаючись до нього, коли на дорозі дуже ймовірно, немає, Міс Робертс розповів 9 Новини.

"Якщо ви вводите якусь інформацію, якщо ви торкаєтеся екрану, наприклад, то ви порушуєте закон", - сказала місіс Робертс.

“Як би ви себе почували, якщо ви зіб'єте пішохода або дитини на велосипеді, тому що ви були зайняті, тому що ви використовуєте додаток, як це?

"Використовуючи це, щоб уникнути поліції-це просто нерозумно, але й поставити під загрозу ваше життя, але що більш важливо, він ризикує життям інших учасників дорожнього руху під загрозу."

Waze має вибухнула в популярності в Австралії останнім часом і стрімко будує свою базу користувачів тут.

По темі: тактика підлий, використовувані, щоб зловити проносяться Квінсленда автомобілістів

Додатком Waze дозволяє користувачам вводити розташуванні поліцейських патрульних автомобілів і камер контролю швидкості їх місці.

Водії можуть просто введіть пункт призначення і слідуйте вказівкам, без яких-небудь інших зобов'язань, але багато хто вибирають, щоб додати інформацію для інших.

Ці попередження включають руху, небезпеки та попередження нещасних випадків, а також інформацію для точного налаштування маршрутів, щоб дозволити людям дізнатися, куди вони йдуть швидше.

І так, це також поширюється на попереджаючи інших водіїв про поліцейських засідках та мобільного та фіксованого швидкість камери місцях, сказав Поки що.

По темі: Google вистачає карти додаток Waze для 1 $млрд.

Поліція у Вашингтоні попросили автомобілістів не використовувати функції звітності додатки, в той час як за кермом. Фото: Уоткинсон Тріша.

Перегляд додатка в Сідней в середині дня показують в режимі реального часу виявляє все від дорожніх робіт для розбитих автомобілів, а також швидкість і червоне світло камери.

Сказав, що поставив свою платформу впряглися "спільнота" водіїв, які поділяють інформацію, щоб колективно поліпшити досвід водіння для всіх.

"Після введення в їх адресу призначення, споживачі просто диск із відкрити додаток на свій телефон, щоб пасивно сприяти дорожнього руху та інших дорожніх даних", - сказав користувачами Waze.

"Але вони також можуть відігравати більш активну роль на обмін дорожніх повідомлень про аварії, поліції, або будь-яких інших небезпек на шляху, допомагаючи іншим користувачам в районі "хедз-ап" про те, що прийде".

Google придбав в кінці минулого року додаток за 1 мільярд доларів і, схоже, з тих пір, влади по всьому світу посилили свою критику на адресу свого функція оповіщення поліції.

У лютому, в Нью-Йоркській поліції вистрілив припинити і утримуватися лист за користувальницькі попередження водіння контрольно-пропускні пункти по всьому місту.

Дозволяючи людям, хто може бути за кермом під впливом, щоб уникнути можливого виявлення являє собою пасти суспільної небезпеки безпека, поліція сказала.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама