"Біль": Марія Миногарова та інші на самому модному фестивалі літа


Опубликованно 03.09.2019 05:45

Марія Миногарова

На вихідні у столиці пройшов музичний фестиваль "Біль", який по праву вважається одним з найбільш популярним серед молодої публіки, адже саме тут у лайн-апі традиційно можна побачити найбільш популярних і актуальних виконавців, чия творчість активно обговорюють у соцмережах і телеграм-каналах. Так, цього року на глядачів чекали виступу Монеточки, Shortparis, Mnogoznaal та інших.

Провести час можна було не тільки біля сцени, але і в спеціальних зонах від брендів, які підготували для глядачів чимало розваг. Так, в корнер levi's заглянули модель і телеведуча Марія Миногарова, співачка і діджей Єва Вострокнутова, модель і дитячий нейрохірург Борис Олейников, співачка Ліза Громова та багато інших.

Марія Миногарова

Ева Вострокнутова

Борис Олейников

Ліза Громова

У корнере гості могли кастомизировать улюблені речі від бренду, зробивши їх неповторними. Протягом трьох днів, що тривав фестиваль, там прикрашали джинси і куртки нашивками, вініловими вставками або спеціальними термопринтами. Цією можливістю скористалися і багато зіркові гості фестивалю.

Марія Миногарова

Юлія Видолоб

Анзор Канкулов

Дар'я Яструбицкая

Було чим зайнятися в корнере не тільки модникам, але і меломанам, адже за час фестивалю в спеціальній зоні пройшли два спеціальних акустичних виступу — 19-річної виконавиці Саші Горбачової, яка виступає під псевдонімом Олег Сміття (серед шанувальників її творчості, до речі, і актриса Василина Перелигіна, яка зіграла одну з головних ролей у фільмі "Дилда"), і групи "Хадн Дадн", а також автограф-сесія від груп Lucidvox, "Пасош" і "Поїхали". Ну а на самому фестивалі виступили молоді гурти, які перемогли в конкурсі Frontwoman, організованому брендом.

Катерина Сляднєва, б'юті-блогер та автор телеграм-каналу "Б'юті за 300"

Тетяна Столяр, телеграм-канал "Антиглянець"

Гості фестивалю



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама