Закриття "Нової хвилі — 2019": Рита Ора, Нюша, Філіп Кіркоров та інші зірки на гала-концерті


Опубликованно 04.09.2019 18:25

Закриття

Рита Ора

Сьогодні "Нова хвиля" попрощалася з Сочі до наступного року. З цього приводу в New Wave Hall був влаштований грандіозний гала-концерт, на якому виступили Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, Нюша, Лоліта, Zivert і багато хто інші зірки. Головною гостею вечора стала британська співачка Рита Ора. Розповідаємо, як це було!

1/24 Рита Ора

2/24 Нюша

3/24 Сергій Лазарєв

4/24 Лера Кудрявцева

5/24 Світлана Бондарчук

6/24 Філіп Кіркоров

7/24 Жасмин

8/24 Софія Ротару

9/24 Антон Бєляєв з дружиною Юлією і сином Семеном

10/24 Леонід Агутін і Анжеліка Варум

11/24 Zivert

12/24 Діана Арбеніна

13/24 Жанна Мартиросян

14/24 Олександр Ревва

15/24 Інтарс Бусуліс

16/24 Липа Тетерич

17/24 Вікторія Крута з дочкою Демі Роуз

18/24 Iowa

19/24 Олексій Воробйов

20/24 Asti і Артем Качор

21/24 Юлія Михальчик

22/24 Арман Давлетьяров

23/24 Олег Газманов

24/24 Олександр Буйнов

Переглянути всі

Одними з перших на сцену New Wave Hall сьогодні вийшли Філіп Кіркоров і Zivert, які разом виконали хіт Life і відразу ж зарядили зал гарним настроєм. До речі, ще до початку шоу Zivert трохи поспілкувалася з журналістами і розповіла про те, як готувалася до сьогоднішнього вечора:

У нас ще з фестивалю "Спека" була чітко налагоджена робота з Філіпом Кіркоровим. Енергетично на сцені з них ми відчуваємо себе дуже добре, що я навіть сьогодні звільнила себе від репетиції і трішки відпочила, тому що знаю, що отже все буде чудово. Зустрінемося за лаштунками перед виступом, обміняємося енергією і підемо на сцену.

Zivert

Філіп Кіркоров

Багато зірок на червоній доріжці сьогодні проявилися з своїми дітьми. В їх числі була Жасмин з донькою Маргаритою, Віка Крута з малятком Демі Роуз і Антон Бєляєв з сином Семеном. А ось Сергій Лазарєв на "Нову хвилю — 2019" приїхав без сина Микити, але пообіцяв журналістам, що обов'язково візьме його з собою на конкурс в наступному році.

Жасмин з сином Мироном і донькою Маргаритою

Антон Бєляєв з дружиною Юлією і сином Семеном

Я з великим задоволенням в наступному році привезу в Сочі Микиту. Він вже подорослішав, більш-менш нормально приймає увагу з боку преси, тому готовий до подібних заходів. Ну і плюс тут також зберуться всі його друзі — діти, інших артистів. Вони знайомі і ходять один до одного на дні народження,

— розповів Лазарєв.

Сергій Лазарєв

Леонід Агутін і Анжеліка Варум

Софія Ротару

Ігор Ніколаєв

"Піца"

В середині концерту відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу молодих виконавців. Так, перше місце дісталося наймолодшій учасниці "Нової хвилі — 2019" Ініс Незири з Албанії, другою на конкурсі стала російська група "Давінчі", а третій — кубинка Илиана Санчес, яка брала участь у сьомому сезоні російського "Голосу".

Ініс Незири

Ініс Незири і група "Давінчі"

Ближче до кінця шоу в New Wave Hall прибула спеціальна гостя "Нової хвилі — 2019" Рита Ора. Всупереч очікуванням журналістів, на червону доріжку співачка так і не вийшла і в супроводі охорони відразу ж пройшла на сцену.

Рита Ора

Для глядачів британська гостя заспівала цілих три хіта: Let you love me, Anywhere і For you. Майже відразу ж після завершення свого виступу Ора спішно покинула майданчик, лише встиг сказати журналістам кілька приємних слів:

Ви неймовірні! Я люблю Росію!

Завершився ж гала-концерт піснею "Йде свято", яку Філіп Кіркоров, Ігор Ніколаєв, Сергій Лазарєв, Анжеліка Варум та інші зірки виконали всі разом. Так, фестиваль "Нова хвиля" попращался з гостинним Сочі до наступного року, в якому нас обов'язково чекає ще більше музичних сюрпризів. Ну а SPLETNIK.RU як завжди, буде тримати вас у курсі подій!

Нюша

Лера Кудрявцева

Світлана Бондарчук

Лоліта



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама