Ксенія Собчак, Костянтин Богомолов, Максим Віторган та інші на презентації аудиоспектакля


Опубликованно 05.09.2019 07:35

Ксенія Собчак, Костянтин Богомолов, Максим Віторган та інші на презентації аудиоспектакля

Костянтин Богомолов, Ксенія Собчак і Олександр Роднянський

19 червня в освітньому центрі ММОМА пройшла вечірка з нагоди запуску програми "Мобільний художній театр". Прем'єрою нового проекту став спектакль "Майстер і Маргарита", озвучений зоряним десантом акторів і журналістів.

Оцінити п'єсу за мотивами роману Булгакова, яка написана самим Михайлом Зыгарем під спеціальний маршрут по Патріарших ставків, прийшли Юрій Колокольников, Ксенія Собчак зі своїм коханим Костянтином Богомоловим, Максим Віторган, Ян Яновський з дружиною Оленою Фейгін, Наталія Синдєєва, Олександр Роднянський, Вадим Верник і багато інших.

1/16 Ксенія Собчак і Олександр Роднянський

2/16 Максим Віторган

3/16 Дар'я Повереннова

4/16 Михайло Зигар і Марина Александрова

5/16 Світлана Устинова

6/16 Маріанна Максимовська

7/16 Юрій Колокольников

8/16 Ірада Зейналова

9/16 Марк Гарбер

10/16 Соловйова Ксенія

11/16 Дар'я Повереннова

12/16 Маріанна Максимовська

13/16 Вадим Верник

14/16 Євгенія Мілова

15/16 Юлія Меньшова

16/16 Марк Тішман

Переглянути всі

Варто відзначити, що, судячи з усього, ніякої ворожнечі між нинішнім бойфрендом Ксенії Собчак та її екс-чоловіком Максимом Віторганом немає. Вони перетинаються втрьох на заходах і бійок не влаштовують. Як показав недавній "Кінотавр", конфлікт вичерпано.

Ксенія Собчак

Наталія Синдєєва

Костянтин Богомолов, Ксенія Собчак і Олександр Роднянський

Максим Віторган

Михайло Зигар

Ми намагаємося зробити театр доступним, ми думаємо, що за допомогою нашого додатка "Мобільний художній театр" більш широка аудиторія зможе дивитися і слухати театральні постановки. Це не звичайний театр, а більш сучасний, оптовий: він складається з аудиоспектаклей, записаних спеціально під конкретний міське простір. Сценою для вистав, які ми плануємо випускати кожен місяць, виступає, з одного боку, міський простір, з іншого — уяву слухачів,

— повідомив на прес-конференції художній керівник проекту Михайло Зигар.

Михайло Зигар

Майстра і Маргариту озвучили Юрій Колокольников і Олександра Дитина, Воланда — Інгеборга Дапкунайте, Берліоза — Леонід Парфьонов. За Стьопу Лиходєєва каже Павло Дерев'янко, за Івана Бездомного — Василь Буткевич.

Ян Яновський з дружиною Оленою Фейгін

Юрій Колокольников

Максим Віторган і Михайло Зигар

Ольга Сутулова

Євгенія Мілова і Олександр Волошин

Юлія Меньшова

У листопаді минулого року на московських вулицях проходили перші покази аудиоспектакля "1000 кроків з Кирилом Серебренниковим". Текст озвучував знаходиться тоді під домашнім арештом у справі "Сьомий студії" режисер Кирило Серебренніков. Наступною прем'єрою стане вистава "Свинарка і пастух". "Це буде мюзикл за мотивами однойменного фільму Івана Пир'єва з Ян Ге і Одіном Байроном у головних ролях і з Чулпан Хаматової в ролі гіда, який буде водити закоханих.

Вибрати постановку, купити квиток або отримати доступ можна через підписку "Яндекс.Плюс", а потім відразу ж відправитися на виставу, дія якого розігрується на вулицях Москви.



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама