"Нова хвиля — 2019": Наталія Орейро, Світлана Лобода, Ані Лорак та інші на творчому вечорі Ігоря Крутого


Опубликованно 09.09.2019 21:05

Наталія Орейро

SPLETNIK.RU продовжує розповідати про "Новій хвилі — 2019", яка в ці дні проходить в Сочі. Буквально кілька годин тому в концертному залі New Wave Hall завершився концерт, який був присвячений ювіляру цього року та генеральному продюсеру конкурсу Ігорю Крутому. На сцені в цей вечір прозвучали золоті хіти маестро у виконанні Ірини Аллегрової, Світлани Лободи, Діми Білана, Льва Лещенка, Філіпа Кіркорова, Анжеліки Варум і багатьох інших. Розповідаємо, як це було!

1/21 Наталія Орейро

2/21 Ані Лорак

3/21 Анжеліка Варум

4/21 Яна Рудковська

5/21 Філіп Кіркоров

6/21 Жасмин з донькою Маргаритою

7/21 Кеті Топурія

8/21 Діма Білан

9/21 Юсиф Айвазов і Анна Нетребко

10/21 Наталія Іонова

11/21 Лев Лещенко з дружиною Іриною

12/21 Олександра, Вікторія та Ольга Круті

13/21 Катерина Варнава

14/21 Олена Летюча з чоловіком Юрієм Анашенковым

15/21 Жанна Мартиросян

16/21 Лаура Джугелия

17/21 Олександр Ревва

18/21 Арман Давлетьяров

19/21 Олексій Воробйов

20/21 Asti і Артем Качор

21/21 Інтарс Бусуліс

Переглянути всі

Творчий вечір відкрив Єгор Крід з піснею "Крутий", почасти присвяченій продюсеру "Нової хвилі", а продовжився ностальгічними хітами, яким з радістю підспівував весь зал. Так, Ірина Аллегрова виконала свої коронні "Весільні квіти" і "Хмари", Олександр Сєров вкотре згадав, якого це — "любити до сліз"!

Особливо зворушливим вийшов номер у виконанні Ігоря Крутого і найближчих членів його сім'ї, коханої дружини Ольги та дітей. Всі разом вони заспівали пісню "Буду я любити тебе завжди" і змусили багатьох глядачів розплакатися.

Олександра, Вікторія та Ольга Круті

Анжеліка Варум

Ані Лорак,

Діма Білан

Філіп Кіркоров

На червоній же доріжці сьогодні за традицією одним з перших з'явився Філіп Кіркоров — на цей раз без дітей. Король російської естради охоче позував фотографам, але був небагатослівний і стрімко пішов на сцену, де виконав відразу дві хіта — "Тисячу років" та "Радість моя".

Олександр Сєров, навпаки, позувати на червону доріжку "Нової хвилі — 2019" виходити не захотів. Замість цього співак розповів журналістам про те, як наприкінці 1980-х Ігор Якович створив для нього пісню "Мадонна", яка донині є однією з найбільш знакових в його репертуарі.

Одного разу я сказав Ігорю: "Збадьорись! Треба тобі зібратися і щось написати, а я спробую все це виконати і зробити аранжування". Тоді йому прийшло натхнення! Легким розчерком пера на нотному папері він написав горезвісну "Мадонну", яка розбомбила весь радянський союз,— згадав Сєров.

Олександр Сєров

Більше всіх на червоній доріжці сьогодні, мабуть, чекали спеціальну гостю "Нової хвилі" — Наталія Орейро. Співачка вийшла до журналістів в напівпрозорому платті і з фірмовою щирою посмішкою.

Привіт, як справи?— звернулася Наталія до журналістів і фанатів з приємним іспанським акцентом.

Наталія Орейро

Орейро із задоволенням позував репортерам, подякувала своїх шанувальників за теплий прийом, послала їм повітряні поцілунки, а потім вирушила на сцену, де разом з Роберто Кель Торресом виконала хіт "Акапулько".

Світлана Лобода, як і вчора обійшла червону доріжку стороною. Точно також надійшли Єгор Крід, Ігор Ніколаєв, Ірина Аллегрова. Остання, до речі, майже ніколи не позує фотографам і не любить, коли її знімають під час концертів — на цей раз теж не став винятком.

Світлана Лобода

Ігор Ніколаєв

Ірина Аллегрова

Концерт завершився під пісню "Ангел-хранитель", яку господар вечора Ігор Крутой виконав разом з Іриною Аллегрової, Валерієм Леонтьєвим, Філіпом Кіркоровим, Ані Лорак і Миколою Басковим. Після зірки вирушили на автепаті, де продовжили насолоджуватися теплим сочинським ввечері під кращі хіти Ігоря Крутого.

До речі, вже завтра на "Новій хвилі" стартує перший конкурсний день. В цей раз успіх шукатимуть 13 фіналістів з 11 країн світу: Азербайджану, Албанії, Італії, Молдови, України, США, Росії та інших куточків планети. Слідкуйте за нашими новинами!

Наталія Іонова

Юсиф Айвазов і Анна Нетребко

Кеті Топурія

Яна Рудковська

Лев Лещенко з дружиною Іриною

Діма Білан



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама