Як отримати більше від вашого iPhone


Опубликованно 14.09.2019 01:35

Як отримати більше від вашого iPhone

Технологічний гігант представив три нових моделі iPhone, закликаючи нових революційних можливостей камери, підвищення продуктивності і збільшення терміну служби батареї.

Те, що ми не розуміємо, що є безліч хаків і хитрощів, які можуть поліпшити наш досвід зі смартфоном у нас вже є.

Є безліч функцій, ховається в програмному забезпеченні вашого iPhone — тут знаходяться одні з кращих.

ВІЗЬМІТЬ ФОТОГРАФІЇ З ДОПОМОГОЮ КНОПКИ ГУЧНОСТІ

Не туманит ваших селфи з незручної палець — після того, як додаток камери працює, просто натисніть кнопку Збільшення гучності, і телефон буде сфотографувати.

Фотографувати стає легше при використанні кнопки гучності замість натискання на екран.

ВІЗЬМІТЬ ФОТОГРАФІЇ З ВАШИМИ НАВУШНИКАМИ

Якщо натиснувши телефон, щоб зробити ваші фотографії йде з розмитих фото, це може допомогти.

Підключити навушники і натиснути кнопки регулювання гучності, щоб почати знімати, не торкаючись до екрану.

ПОКАЗАТИ ПРИХОВАНИЙ ТРЕК МАЙДАНЧИК

При наборі тексту на вашому iPhone, ви коли-небудь дратує, коли ви зробите помилку і не можу перемістити курсор, де ви хочете, натиснувши на екран пальцем?

Якщо у вас є відносно новий iPhone є небагато відомо зламати можна використовувати, щоб підняти сплячі курсору миші, що дає вам більше точності при роботі з текстовими полями на вашому телефоні.

Відкрийте клавіатуру, натисніть і утримуйте палець на пробіл, поки клавіатура не зникне, то просто проведіть пальцем по екрану, а курсор буде слідувати, точно так само, як трекпад на Mac.

ПРИХОВАТИ ОСОБИСТІ ФОТОГРАФІЇ

айфони мають зручний прихований альбом, де ви можете сховати ці фотографії краще залишити непоміченим.

Натисніть і утримуйте на картинку, яку ви хочете приховати, і з'явиться меню дій.

Натисніть "приховати", а потім підтвердіть натисканням Приховати фото, щоб перемістити його в прихований альбом, який з'явиться (без мініатюри) у відповідності з альбомами.

Приховані фотографії не спливали в колекції фотографій — і можна відкриватися при натисканні і утриманні.

ВІДКЛЮЧИТИ ЧЕРВОНІ БУЛЬБАШКИ

Маючи домашню сторінку, повну бульбашок повідомлення, серйозно дратує.

Зайдіть в Налаштування>Повідомлення, щоб відключити червоні пухирці, звані значок іконки, для хорошого

Ці бульбашки можуть дратувати, але також стрес.

ВСТАНОВИТИ СВОЮ МУЗИКУ НА ТАЙМЕР

Цікаво послухати заспокійливу фонову музику, як ви дрейфувати геть у країні Нод? Тоді ви, мабуть, знайомі з розсипом в 3 години ночі в небажану випадкову пісню — проблема, яка є легко виправити.

У додатку "Годинник" проведіть пальцем по опціях таймера. Тут, під тег, коли закінчується час, ви можете вимкнути опцію сигналізації для зупинки відтворення тегів. Це дозволить відключити мелодії, будь то через Spotify або Apple музику, коли таймер досягне нуля.

ЗАРЯДИТИ АКУМУЛЯТОР ШВИДШЕ З ОДНИМ НАТИСНЕННЯМ КНОПКИ

Поряд з високою ефективністю камер і краще заходи конфіденційності, презентація нової моделі iPhone також, як правило, сигнали від акумулятора довше.

Дуже любив — і економія часу — Hack для існуючих iPhone-задіяти режим польоту, поки ваш телефон заряджається. З вибивання вашого телефону Wi-Fi інтернет-пошук, дані-злив комунікативні навички, штам зняв акумулятор під час його зарядки до — означає, що ви можете піти з дому в 30 хвилин з повністю зарядженою телефону, замість години.

Просто відкрийте Центр управління, провівши пальцем вниз від верхньої правому куті, і натисніть на значок літака.

І хоча ви, можливо, чули, що відмова від програми, продовжує термін служби батареї, це насправді навпаки, так що просто залишити їх відкритими у фоновому режимі.

Мінімізувати час, необхідний для зарядки акумулятора, переключившись у режим польоту.

ОТРИМАТИ КНОПКУ HOME ДЛЯ ВАШОГО IPHONE Х

Рішення Apple повністю прибрати кнопку Home з екрану свого iPhone X — і швидше за все, всіх майбутніх моделей, щоб охопити від краю до краю дисплея — трохи суперечливо.

Видалення кнопки означає Apple створила нових навігаційних жестів, які піддавалися критиці за створення складності за інтуїцію.

А не махати руками, рухати пальцем навколо, щоб добратися до де ви хочете піти, ви можете знайти віртуальну кнопку Додому протягом програмним забезпеченням вашого iPhone.

Щоб виявити цю функцію, виконайте такі дії: Запустіть Налаштування > Спеціальні можливості > допоміжні Touch > один-Натисніть > додому.

Ваша віртуальна кнопка буде тепер функціонувати як кнопка Home від більш ранніх пристроїв Apple, і може бути розміщений в будь-якому місці на вашому екрані.

СТРУСИТИ, ЩОБ СКАСУВАТИ ПОМИЛКУ

Одна річ, Android телефони мають перед своїми конкурентами Apple є легко досягти кнопку Скасувати.

На айфони, немає кнопки назад — але ви можете виправити помилку текстових шляхом струшування телефону з боку в бік.

Просто зайдіть в програму Установки>Загальні>Доступність>струсити, щоб скасувати, щоб вибрати між включенням цієї функції включення і виключення.

ВІДРЕГУЛЮЙТЕ РОЗМІР ЕКРАНУ

Це просто знахідка, якщо у вас маленькі руки.

Двічі натисніть на кнопку Додому, щоб принести верхній частині екрану вниз на півдорозі, що робить його набагато легше досягти вашого додатка.

АКТИВУВАТИ ТЕМНИЙ РЕЖИМ

Темний режим є дуже популярним засобом для людей, які часто використовують свої пристрої на ніч — і в той час як iOS 13 запропонує справжній темний режим, от щоб полегшити ваш телефон на очі при слабкому освітленні ситуації, перш ніж він вступить в гру.

Запуск установки > Загальні > Доступність > показати готелі > інвертувати кольори >виберіть смарт-інвертувати (яка перемикає деякі екранні кольору до темно-режимі) або класичний інвертний (який перемикає всі кольори).

ВИМІРЯЙТЕ ПРОСТІР ЗА ДОПОМОГОЮ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ

айфонів є додаток під назвою міру, яка використовує доповненої реальності, щоб допомогти вам вимірювати відстані. Ось що потрібно зробити:

• Відкрийте вимірювання додаток.

• Положення вашої камери так, що він звернений плоскій поверхні.

• Натисніть на значок"+", щоб почати вимірювання.

• Переносити так, що вимірювання на екрані теж рухається.

• Після того як ви виміряли простір, натисніть на '+' знову, щоб показати виміряна відстань.

За допомогою доповненої реальності, тепер ви можете виміряти з вашого iPhone.

ВИПРЯМІТЬ ФОТОГРАФІЇ ТА ПОЛИЦІ

Якщо у вас є вихідні вдома ремонт попереду, ви можете використовувати функцію рівня міра програми, щоб переконатися, що все, що ви висите не нахилена.

Щоб використовувати його, відкрийте програму і торкніться вимірювання рівня в нижній частині екрана. Після того, як ви натиснете рівня, калібрування програми з точки, що ви вже визнані урівень. Рівні, то можна відзначити, як далеко ваш деталь бути ідеально вирівняні з вихідною поверхнею.

Коли висить щось, наприклад, картина на стіні, місце вашого откалиброванного iPhone від його і тримати його там, як ви повернути об'єкт вліво або вправо.

Число змін екрану iPhone в залежності від того, як далеко вирівнювання рівня ваш об'єкт по відношенню до початкової калібрування.

Продовжуйте обертати об'єкт і телефону у відповідному напрямі до тих пір, поки кількість не досягне нуля.

ЗАПИСУВАТИ ЕКРАН ТЕЛЕФОНУ

Apple, має вбудований екран-запис функції в операційну систему свого iPhone, то вам не потрібно встановлювати ніяких додаткових програм.

Перейдіть в Налаштування > Центр > Персоналізація управління, потім натисніть '+' значок поруч з екраном запис.

Як тільки це буде зроблено, ви можете записати свій екран, виконавши наступні дії: відкрийте Центр управління, провівши пальцем вниз від верхнього правого кута екрану. Ви побачите новий значок для запису екрану, просто торкніться його, і ви будете приділяти трисекундний відлік.

Для захоплення звуку під час запису, натисніть на значок і торкніться звуку з мікрофону.

Щоб зупинити запис, натисніть на червону рядок стану на зупинці екрана та виберіть зупинити, а потім переглядати відзнятий матеріал у програмі "Фотографії".

СТВОРИТИ КОРИСТУВАЛЬНИЦЬКІ ВІБРАЦІЇ

Коли-небудь хотіли ви могли б сказати, хто дзвонить, просто як телефон звучить, вібрує на столі?

Тепер ви можете: в контакти, виберіть вибору людини і натисніть редагувати > сигнал дзвінка > вібрація.

Вибравши це дасть вам безліч варіантів, у тому числі створити новий інструмент вібрації. Роблячи замовлення Базз так само просто, як натиснути на екран, щоб бити по вашим вибором.

ПРИХОВАТИ ПЕРЕГЛЯД ПОВІДОМЛЕНЬ

Якщо ти ненавидиш людей, дивлячись через плече кожен раз, коли нове повідомлення спалахує, то це для вас.

В Установки>Повідомлення>повідомлення, Ви можете відключити опцію попереднього перегляду, щоб дати собі трохи додаткову конфіденційність.

ГЕНЕРУВАТИ ВИПАДКОВІ ПАРОЛІ

Найбільш безпечні паролі генеруються випадковим чином, що робить їх практично неможливим для хакерів, щоб здогадатися.

Запитайте Siri, щоб згенерувати випадковий пароль в наступний раз, коли ви робите новий обліковий запис: ви навіть можете вказати, скільки символів ви хочете.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама