"Нова хвиля — 2019": Альбіна Джанабаєва, Олена Темнікова, Агнія Дітковскіте (!) та інші на вечорі прем'єр


Опубликованно 14.09.2019 17:40

Альбіна Джанабаєва

SPLETNIK.RU продовжує вести репортаж з "Нової хвилі — 2019", яка вже п'ятий день проходить в жаркому Сочі. На сьогоднішньому концерті Діма Білан, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, Альбіна Джанабаєва, Софія Ротару, Григорій Лепс та інші зірки представили глядачам свої нові пісні. У організаторів конкурсу також був приготований сюрприз, про який навіть представникам преси стало відомо тільки на самому концерті. Але про все по порядку!

1/18 Альбіна Джанабаєва

2/18 Сергій Лазарєв

3/18 Наталія Іонова

4/18 Ігор і Ольга Круті

5/18 Софія Ротару

6/18 Яна Рудковська

7/18 Світлана Бондарчук

8/18 Діма Білан

9/18 Олег Газманов

10/18 Філіп Кіркоров

11/18 Антон Бєляєв з дружиною Юлією і сином Семеном

12/18 Юлія Михальчик

13/18 Жанна Мартиросян

14/18 Слава

15/18 Лариса Долина

16/18 Григорій Лепс

17/18 Тимур Родрігез

18/18 "Дискотека Аварія"

Переглянути всі

Відкрив сьогоднішній вечір прем'єр Філіп Кіркоров зі своєю новою піснею "Місячний гість". Композиція, яка разюче отчается від попередніх хітів співака "Ібіца", "Колір настрою синій" та "Сором пропало", зроблена в ліричній манері і більше нагадує раніше творчість артиста. Слідом за Ним на сцену піднялася Софія Ротару з піснею "Вічні небеса" — зал зустрічав співачку, яка тривалий час не виступала в Росії, бурхливими оваціями.

Філіп Кіркоров

, Софія Ротару

До речі, червону доріжку Софія Михайлівна обійшла стороною, але по дорозі зі сцени до машини привітно усміхалася журналістам і побажала всім присутнім на бэкстейдже журналістам доброго вечора. Сергій Лазарєв, на відміну від Ротару, як завжди охоче вийшов до репортерів і навіть поділився своїми емоціями перед майбутнім виступом.

Сьогодні ми вперше покажемо цей номер, вперше зі сцени прозвучить пісня "Я не боюся". І, звичайно, це вкрай непросто. Але ми готувалися, ми репетирували. Один з прогонів навіть був сьогодні вночі: коли New Wave Hall уже спорожнів, ми попросили, щоб нам дали сцену і до половини третьої ночі "розводили" цей номер без світла, без екранів, щоб сьогодні на репетиції зробити все належним чином. І, дай Бог, щоб все сталося, як ми задумали,

— розповів Лазарєв.

Сергій Лазарєв

Сергій дійсно не даремно проміняв сон на підготовку номера: на сьогоднішній генеральної репетиції співакові і його танцювальному колективу знадобилося всього два прогони, для того, щоб переконатися, що виступ виходить саме таким, яким вони його спочатку задумували.

Одним з головних сюрпризів вечора стала прем'єра пісні актриси Агнії Дітковскіте та Григорія Лепса, яка спочатку навіть не була заявлена в програмі. Це до останнього ховалося й від представників преси — сьогодні під час денної репетиції Агнії і Григорія всіх журналістів попросили ненадовго покинути зал. На самому вечорі прем'єр нарешті стало зрозуміло, для чого була ця таємність.

Григорій Лепс і Агнія Дітковскіте

Агнія Дітковскіте

Свої нові пісні сьогодні представили й інші артисти: так, Альбіна Джанабаєва виступила з композицією "День і ніч, Олена Темнікова представила новий трек "Спека", а Діма Білан заспівав свій ностальгічний хіт "Про білі троянди". Завершився концерт запальним хітом "Дискотеки Аварії" під назвою "Коуч". Представивши свій яскравий номер, солісти групи поступилися сцену фіналістам "Нова хвиля — 2019".

Олена Темнікова

Діма Білан

Вже завтра будуть оголошені урочисто оголошені переможці конкурсу молодих виконавців, а також відбудеться святковий гала-концерт з нагоди закриття "Нової хвилі — 2019". На сцену цього вечора вийдуть Філіп Кіркоров, Лоліта, Крістіна Орбакайте, Ірина Дубцова, Нюша, репер Feduk і багато інших. Спеціальним же гостем вечора стане британська співачка Рита Ора. Слідкуйте за нашими новинами!

Григорій Лепс

Слава

Светана Бондарчук

Філіп Кіркоров

Наталія Іонова

Ігор Крутой та Альбіна Джанабаєва

Ігор Миколаїв



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама