Ксенія Собчак, Маша Федорова, Карін Ройтфельд і інші на Moscow Fashion Summit


Опубликованно 15.09.2019 07:30

Ксенія Собчак, Маша Федорова, Карін Ройтфельд і інші на Moscow Fashion Summit

Ксенія Собчак

Вчора на "Винзаводі" в Москві пройшов Moscow Fashion Summit, який відвідало більше тисячі учасників — журналістів, стилістів, дизайнерів та студентів. Зірковими гостями конференції стали Ксенія Собчак, Маша Федорова, Оксана Бондаренко, Jurata Гураускайте, Аніта Гиговская і багато інших.

Ксенія Собчак

Маша Федорова

Оксана Бондаренко

Аніта Гиговская

Карін Ройтфельд і Ксенія Собчак

Jurata Гураускайте

Спеціальними гостями конференції стали засновник CR Studio Карін Ройтфельд, а також президент і керуючий директор CR Fashion Book, CR men's Book і CR Studio Володимир Рестуан-Ройтфельд. Вони виступили в рамках Moscow Fashion Summit, дали оцінку стану сучасної модної індустрії, розповіли про свої проекти і поділилися планами.

Маша Федорова і Ксенія Собчак

Володимир Рестуан-Ройтфельд, Ксенія Собчак і Карін Ройтфельд

Карін Ройтфельд

Олексій Кисельов

Маша Федорова

Олексій Фурсін

Анзор Канкулов

У своїй вітальній промові зі сцени Ксенія Собчак відзначила успіх сучасних російських дизайнерів, а також заявила, що Moscow Fashion Summit допомагає їм розвивати свій потенціал і можливості:

Я знаю, що Москві, у Росії є дуже багато талановитих дизайнерів, які роблять моду на світовому рівні. Вже кілька років дизайнери, пов'язані з Росією, привертають до себе увагу світової fashion-спільноти. Moscow Fashion Summit — це унікальний шанс поєднання творчого потенціалу та наміри уряду міста розвивати цю сферу.

Програма конференції була розбита на три блоку дискусій, які були присвячені ролі медіа у розвитку індустрії, міжнародного досвіду просування локальних дизайнерів, профільній освіті та інших питань.

Поліна Сохранова

Ольга Карпуть

Снєжина Кулова

Катерина Дарма

Олександра Жаркова

Марія Кравцова



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама