Іспанський актор Маріо Касас представив у Москві новий серіал зі своєю участю


Опубликованно 22.09.2019 11:40

Іспанський актор Маріо Касас представив у Москві новий серіал зі своєю участю

Маріо Касас

Сьогодні в російській столиці 33-річний іспанський актор Маріо Касас, відомий широкій публіці по фільму "Три метри над рівнем неба (Tres metros sobre el cielo), представив новий серіал зі своєю участю. Прес-конференція і фотоколл з участю Маріо пройшли в готелі Ritz-Carlton, куди традиційно привозять більшість західних зірок.

Маріо Касас

Серіал "Потяг" (Instinto), де Касас виконав головну роль, багато європейські критики вже назвали однією з найскандальніших телепрем'єр. І глядачі цілком можуть очікувати розбурхує уяву видовища, адже одним з головних місць дії за сюжетом стає закритий секс-клуб, члени якого вдаються до будь-яким своїм фантазіям, приховуючи обличчя під масками.

Кадр із серіалу "Потяг"

Відволіктися там від життєвих труднощів і внутрішніх демонів прагне і герой у виконанні Касаса Марко Муре. Однак звичний хід подій змінюється, коли в житті успішного бізнесмена з'являється Керол, новий педагог-психолог, яка допомагає адаптуватися в суспільстві 18-річного брата головного героя Хосе, у якого діагностовано синдром Аспергера. Примітно, що роль Хосе в серіалі зіграв справжній брат Маріо 20-річний Оскар Касас.

Маріо і Оскар Касас в серіалі "Потяг"

Європейська прем'єра цього іспанського серіалу пройшла в травні, а тепер оцінити нову роботу Касаса зможуть і російські глядачі — "Потяг" можна буде подивитися онлайн-сервісі more.tv.

До речі, в Росії Маріо приїхав вже не в перший раз: шість років тому актор представляв у Москві комедійний трилер "Відьми з Сугаррамурди" (Las brujas de Zugarramurdi).

Ну а SPLETNIK.RU сьогодні зустрівся з актором — інтерв'ю з Маріо Касасом незабаром вийде у нас на сайті! Слідкуйте за оновленнями!



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама