Дивно нову роль суперзірки актора


Опубликованно 26.09.2019 12:50

Дивно нову роль суперзірки актора

"Зіркою", який з'явився в більш ніж 100 фільмах і є одним з найбільш касових акторів усіх часів, підписав контракт з Amazon, щоб приєднатися до технологічним гігантом по лінії смарт-колонки з живленням від його ШІ голосового помічника Alexa.

Джексон буде першою знаменитістю голосу, доступні для Алекса, з Amazon, щоб додати більше в наступному році.

По темі: Алекса викликає поліцію "зловмисного" хлопець

Користувачі, які вирішили завантажити пакет зможуть вибрати між сімейною режимі без жодної лайки або явну версію, що дозволяє шанувальникам Джексона, щоб отримати повний пі***ь досвід.

Дейв лімп, старший віце-президент для Amazon техніки і послуг, розповідає про нові голосами знаменитостей, серед яких актор Семюел Л. Джексон, які будуть доступні по Alexa пристроїв технологічної компанії.

Партнерство приходить на Амазоні нещодавно розроблена нейронна тексту в мову технології, спрямовані на забезпечення його за замовчуванням Алекса голос більше схожий на реального людини, з більш виразною і емоційної промови, у тому числі можливість копіювати інтонації.

Голос Джексона будуть синтезовані, а не використовуючи записані слова і фрази, як Алекса знаменитості виступлять такі зірки, як Челсі Хендлер і Ед Ширан використовували в минулому.

Це економить Джексон від того, щоб не записувати повторювані слова і фрази, а також збереження слухачів зі слухом одні і ті ж знову і знову, але це означає, що голос на Алекса колонки більше як комп'ютерна враження Джексона, нехай і високої якості.

Семюел Л. Джексон озвучення буде доступна пізніше в цьому році для початковою ціною 99 центів.

Амазонки Alexa у ванній.

Але пакет не містить повною версією Alexa функцій.

Amazon заявив, що його голос знаменитості пакети могли б запропонувати різні послуги, але не міг допомогти з Алексою такі послуги, як магазини, створювати списки, встановлювати нагадування, а також вибрати інші навички.

По темі: Алекси повністю слухати ваші розмови

Алекса користувачі також скоро з'явиться можливість включити автоматичне видалення їх голосових команд після трьох місяців після відкриття компанії було збереження записів, які згодом були проаналізовані тисячі співробітників.

У компанії сказали, що записи були використані тільки для аналізу і поліпшення показників розпізнавання мови.

Подібна практика незабаром були виявлені в Google, Microsoft і Apple, спонукаючи недоторканності приватного життя серед користувачів.

Які ще зірки ви хотіли б почути на смарт-динамік? Дайте нам знати в коментарях нижче.тенденції в технології561



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама