Розкладний телефон Samsung "стаціонарний" знову зазнає невдачі


Опубликованно 28.09.2019 02:40

Розкладний телефон Samsung

Корейська технологічний гігант почав роздавати пристроїв для рецензентів незадовго до запланованого релізу в квітні, але потім взяв свої слова назад після ряду телефонів почав швидко показувати недоліки, що робить їх по суті марними.

По темі: Галактика фолд особи друга велика невдача

Багато питань, які, як вважають, були викликані зняття поліетиленової плівки, який призначений для захисту від пошкоджень. Роблячи цей фільм складніше зняти було одне із змін, зроблених Samsung напередодні перевидання.

Галактики стулка була відкрита в лютому.

Іншим входить закривати розриви, що дозволяло пилу і сміття, щоб потрапити в і посіяти хаос і зміцнення складаний шарнір телефону.

Капітальний ремонт пас не буде прибувати в Австралію, але був випущений в Кореї на 6 вересня і надійде в продаж у США сьогодні в гаманець-стиснувши $US1980 ($A2930).

Але капітальний ремонт не схоже, щоб виправили всі проблеми.

Через всього один день з новою складкою, в TechCrunch залізними редактор Брайан нагрівача повідомили екрані вже з'явилися ознаки пошкодження.

“Я відкрив його і побачив щось нове припав ляскаючи блокування екрану метелик крилами.Samsung розпакований — новий складаний телефон показав

Samsung представила п'ять нових флагманських смартфонів, в тому числі виявити новий складаний телефон під назвою Galaxy пас.

"Там була в світлих тонах, аморфна клякса," Містер підігрівача сказав.

Samsung взяв телефон назад, щоб спробувати з'ясувати, що пішло не так.

Містер підігрівача підозрював, що проблема була викликана використанням занадто багато тиску, щоб закрити телефон після Samsung випустили попередження для користувачів, щоб переконатися, що вони ласкаві з ним.

У той час як смартфони буквально зроблені з скла, Галактики фолд здається особливо крихкою.

По темі: вартість Samsung ніяково телефону не

Прилад стулки містер підігрівача прийшли з "великою" документи від Samsung, який застеріг від надмірного тиску, розміщення предметів, таких як ключі на екрані, перш ніж складати, викриття телефон в воду або пил або тримати його біля пристроїв, таких як кредитні картки тощо.

Компанії навіть застеріг від додавання протектор екрану, але якщо ви з якоїсь причини, чому-то) отримати ваші руки на лоно, ви, ймовірно, потрібно.

Раніше на цьому тижні, JerryRigEverything ютубер, який проводить екстремальні випробування на міцність по телефонам, показало екран закривається подряпати щось же просто, як ніготь.

Час виходу першої Галактики пас був збитий багатьох невдач, Samsung, як видається, вчинені в категорію складні, з ходили чутки, що компанія вже працює, щоб отримати новий складний пристрій після патентів спливли додаткові конструкції.

Як правило, для багатьох технологію, щоб уникнути попадання першої версії нічого, але це, здається, застосувати подвійно Галактики фолд, другий варіант, який все ще страждає від подібних проблем, як і перший.

Ви б ставку на Galaxy пас? Дайте нам знати в коментарях.тенденції в технології584



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама