Альбіна Джанабаєва, Яна Рудковська, Віра Брежнєва та інші на Fashion's Night Out — 2019


Опубликованно 29.09.2019 20:55

Альбіна Джанабаєва, Яна Рудковська, Віра Брежнєва та інші на Fashion's Night Out — 2019

Альбіна Джанабаєва

В цьому році аркуш календаря (все за заповітами Михайла Шуфутинського) модники перевертали з особливим почуттям, адже на 3 вересня випало традиційний захід, що відкриває столичний модний сезон — Vogue Fashion's Night Out. Головні універмаги столиці підготували, як зазвичай, насичену розважальну програму, а бренди заманювали шопоголіків у свої корнери спеціальними знижками, презентаціями нових колекцій і подарунками. Амбасадором Vogue Fashion's Night Out в цьому році стала співачка Віра Брежнєва, яка змінила на цій посаді Наташу Полі, яка була офіційною посланницею заходи у минулому році. Ну а серед зіркових гостей були помічені Альбіна Джанабаєва, Юлія Барановська, Валерія, Світлана Устинова, Ганна Чиповская, Яна Рудковська та інші. SPLETNIK.RU розповідає, як пройшла Vogue Fashion's Night Out — 2019.

Головною темою вечора став девіз Vogue In Gold, тому нестачі в золотому блиску не було, втім, більшість гостей дотримувалися дрес-коду з обережністю і в основному віддавали перевагу блискучим аксесуарів, а не одяг.

1/22 Валерія

2/22 Альбіна Джанабаєва

3/22 Юлія Барановська

4/22 Яна Рудковська

5/22 Вікторія Шелягова і Яна Рудковська

6/22 Дмитро Ендальцев і Ганна Чиповская

7/22 Інна Малікова

8/22 Вероніка Федорова

9/22 Світлана Устинова

10/22 Юліанна Караулова

11/22 Стефанія Малікова

12/22 Наталія Давидова

13/22 Катерина Одинцова

14/22 Тетяна Геворкян

15/22 Дар'я Повереннова

16/22 Аврора

17/22 Євгенія Линович

18/22 Катя Добрякова

19/22 Армен Ерицян

20/22 Ясміна Муратовіч

21/22 Маша Цигаль

22/22 Оксана Бондаренко

Переглянути всі

Старт заходу за традицією було дано в універмазі "Кольоровий", де Віра Брежнєва і головний редактор Vogue Маша Федорова з'явилися в районі сьомої вечора і відразу ж заходилися оглядати найцікавіші корнери. Першою справою відправилися на пошуки золота: Маша приміряла декілька ювелірних прикрас, а також швидко підібрала містку сумку в корнере Comme des Garsons.

Цікавили гостей, втім, не тільки "жіночі штучки" — Брежнєва і Федорова проінспектували і першу чоловічу колекцію, яку сьогодні покупцям презентував бренд 12Storeez.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва і Маша Федорова

З новинками в корнере всіх знайомив Іван Хохлов, чоловік дизайнера Ірини Голомаздиной. Він же є і співзасновником марки — до речі, саме Іван свого часу переконав Ірину та її сестру Марину серйозно зайнятися розвитком модного бренду.

Альбіна Джанабаєва

Яна Рудковська

Заглянули Брежнєва і Федорова і на відкриття корнера Ray-Ban, де можна було не тільки познайомитися з новою колекцією, але і виграти кастомізовану класичну модель Wayfarer. Спеціально до VFNO бренд попросив художників розписати оправи золотистою фарбою — на вибір модникам пропонували три різних орнаменту.

Валерія

Втім, публіку чекали не тільки унікальні пропозиції від брендів, але й насичена культурно-музична програма. Лайн-ап запрошених виконавців цілком міг конкурувати з музичними фестивалями сучасної музики: на сцені в цей вечір були Cream Soda, Groza і Францеско Трістан, а бадьорий ритм шопінгу ставили діджеї. Крім того, на гостей чекав перформанс від Майстерні Дмитра Бруснікіна, а також відкриття виставки фотографа Володимира Сичова "Великі кутюр'є минулої епохи" і галерея вінтажних прикрас Vintage Dream.

Таїсія Вілкова і Аглая Тарасова

Вероніка Федорова

Наступного модного точкою на карті Москви для шопоголіків у цей вечір став, звичайно ж, ЦУМ, куди ближче до дев'ятої години і стала переміщатися тусовка, адже там мала відбутися автограф-сесія Віри Брежнєвої.

Ну а в очікуванні зустрічі із зіркою гостям теж було чим зайнятися. Чималий інтерес публіки викликала колаборація б'юті-бренду M. A. C і графіті-художника Покраса Лампаса, результатом якої стали три палетки тіней і кисть. Сам художник під час презентації встиг на очах присутніх ще й розписати частина корнера, а потім охоче фотографувався з усіма охочими.

Покрас Лампас

Світлана Устинова в цей вечір виступила в ролі б'юті-моделі в корнере Cl? de Peau de Beaute — приєднатися до іншим зірковим гостям, які вивчають нові колекції, вона змогла трохи пізніше, коли майстер-клас з візажу підійшов до кінця.

Світлана Устинова

Крім того, покупців чекали лімітовані палетки від Bobbi Brown, спільна колекція макіяжу від Shu Юмурі і Maison Kitsun? і новий аромат від Kilian Rolling In Love з нотками ванілі, мигдального молока і білих ірисів. А в корнере Dr. Barbara Sturm можна було отримати консультацію по догляду за обличчям і підбору засобів від фахівців-косметологів марки.

Стефанія Малікова

Вікторія Шелягова

Точкою тяжіння став і корнер модного бренду Яни Рудковської Odri, де вона представила нову колекцію гірськолижних костюмів, а також лінійку стьоганих накидок яскравих забарвлень. В гості до Яні заглянули Юлія Барановська, Катерина Одинцова, Юліанна Караулова,Оксана Бондаренко і багато інших.

Юлія Барановська, Юліанна Караулова, Яна Рудковська, Вікторія Шелягова і гості VFNO

Втім, не можна не відзначити, що в цей раз на FNO, було, мабуть, не так багатолюдно, як у минулому році — утримало покупців усвідомлене споживання або інші причини, можна тільки гадати.

Юлія Прудько

Наталія Давидова

До речі, і дісталися до заходу знаменитості не були до кінця впевнені у своєму списку покупок на сезон.

Я, якщо чесно, ніколи не знаю, що є must have сезону, і взагалі досить обережно ставлюся до цього поняття. Важливо носити те, що йде. Мої улюблені речі це прямі джинси, в'язані светри, піджаки oversize, базові чорні і білі майки, черевики і туфлі — це завжди є в моєму гардеробі, а ось головні убори, мені здається, мені не йдуть. У мене весь час відчуття, що я в них виглядаю вкрай безглуздо. Мені йдуть капелюшки — це я знаю по театру, але щоб кудись в житті надіти капелюшок, я напевно, недостатньо сміливий для цього людина,

— розповіла Ганна Чиповская.

Дмитро Ендальцев і Ганна Чиповская

Образ актриси повністю підтверджував її модні погляди — для вечора вона вибрала мінімалістичний образ, хоча без знакового аксесуара теж не обійшлося — в руках у Ганни була сумочка Dior 30 Montaigne, яка цього літа вже встигла стати тим самим must have серед модниць.

Юлія Барановська теж вирішила зосередити свою увагу на аксесуарах — телеведуча зізналася, що першим ділом відправиться вибирати взуття.

Зараз мені чомусь хочеться ботфорти, хоча мій стиліст цього не схвалить, напевно. Взуття — це моя слабкість. Коли в Санкт-Петербурзі ще тільки відкрився магазин Mania Grandiosa, там треба з мене всі сміялися, тому що вони знали, що у мене немає питання з розмірами. Яка різниця, який у мене розмір, якщо взуття подобається: я і в 36-ї запхну свій 37,5 і, якщо що, ватою подобью в 40-й,

— зізналася Барановська.

Юлія Барановська

Ну а Інна Малікова вирішила не витрачати час на примірки, адже FNO — це не тільки шопінг, але і відмінний привід зустрітися з друзями.

Сьогодні так швидко пролетів вечір, а ми так довго все не бачилися, що, в основному, присвятили його спілкуванню. Зовсім не вийшло сьогодні щось подивитися з колекцій, я думаю, що вибирати прийду вже потім спокійно. Із трендів можу виділити взуття з квадратним носом — поки що не можу зрозуміти подобається мені самій чи ні, але треба поміряти точно. Ще мені подобаються речі зі шкіри. Екошкіру зараз роблять дуже класне, я б взагалі зникла повністю від натуральної шкіри і перейшла на екошкіру. Вона вдосконалюється з кожним роком, і вона вже дуже високої якості,

— поділилася Інна.

Інна Малікова

Ближче до одинадцятої години поверхи Цуму стали порожніти: зірки роз'їжджалися на афтепаті, модники поспішали додому, щоб ще раз приміряти обновки.

А ви вже вирішили, що обов'язково купіть собі до нового сезону?



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама