мобільний інтернет занадто добре, щоб бути правдою


Опубликованно 01.10.2019 21:35

мобільний інтернет занадто добре, щоб бути правдою

Заражений НЗ був помилково оцінений на iPhone 11 Про максимум 512 ГБ на 805 пунктів або $141 плюс 50 очок.

Телефон зазвичай продається в Новій Зеландії за $2849 ($2499 в Австралії).

Для порівняння, заражений НЗ у моделі 256 ГБ ($NZ2449) в 17,995 очок.

Зв'язаний: як отримати дешевше нового iPhone

Справу почали минулої ночі вірусний як люди поспішили скористатися, причому одна покупниця, стверджуючи, що вони придбали вісім топ-оф-лінії айфони дешевше, ніж у базової моделі, хоча багато хто висловлював сумніви, він стане заслужений.

Сьогодні вранці їх сумніви підтвердилися, коли заражений НЗ сказав, що ціна помилка, і це буде повернення коштів клієнтам.

Цей чоловік був одним з перших у світі, щоб отримати новий iPhone в день старту, але Нова Зеландія заражений клієнти навряд чи отримають можливість ділитися своєю радістю.

"Ми будемо повертати будь-якої точки і/або гроші, які наші постраждалим членам витратили на цей продукт, і ми будемо зв'язуватися з цими членами прямо сьогодні" прес-секретар заражений НЗ НЗ сказав Геральд.

Вже підозри були високими, клієнти будуть отримувати інший продукт, ніж той, який вони купили, якщо вони отримали нічого на всіх.

Деякі покупці повідомили, що їх електронні підтвердження заявили, що вони придбали MARBOTIC смарт-комплект, дерев'яна іграшка набір для дітей, який працює з iPad від Apple, але деякі заявили, що їх квитанції були перераховані моделі iPhone.

Нова Зеландія закон Про захист прав споживачів диктує ціноутворення помилки не вимагають рітейлерам продавати за оголошеною ціною, але трейдери змушуючи повторювати стверджує, що вони зробили справжній помилку в порушення закону про добросовісну торгівлю.

По темі: Потрійна загроза для iPhone 11 про божевільний камер

Поки деякі покупці можуть подумати, що вони отримують угоду усього життя, інші пішли в обидва ока, що він був, мабуть, помилка.

"Я знав, що вплутуються," замовник Карл закрити розповів НЗ Вісник.

"Мені було нічого втрачати, він тільки вказує заражений."

Кілька покупців повідомили, замість того, щоб їх підтвердження покупки, перерахованих дерев'яний блок набір іграшок для iPad.

Продукція Apple часто критикували за високу вартість і рідко виставляються на продаж з-за тонких полях бритви для роздрібної торгівлі на продукти.

Коли вони роблять це, як правило, обмежується близько 10 відсотків, щоб очистити старі запаси, зміцнення заражений Нової Зеландії стверджують, що ціни на iPhone 11 Про Макса приблизно 5 відсотків від звичайної роздрібної вартості всього за тиждень після того, як з'ясувалося, було помилкою.

Повинні заражений честь покупки або покупці повинні були знати краще? Розкажіть, що ви думаєте в коментарях нижче.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама