Навушники ці "мода" не відтворювати звук


Опубликованно 02.10.2019 10:25

Навушники ці

Швидка мода інтернет-магазину Асос вже почали продавати підроблені бездротові навушники, які не підключаються через Bluetooth, спілкуватися з Siri або — найголовніше — грати будь-який звук.

Інструкція з догляду за виробами рекомендую не отримуючи їх вологий, який є, ймовірно, однією комплектації вони насправді поділитися з AirPods.

У 12 $"штучна навушники шматок вуха в срібний тон" - це дійсно просто прикраса, яке зберігає всі технології проектування вона імітує, і це не все, що великий, роботи там теж немає.

По темі: Компанія Apple AirPods пограбували Maccas: поліція

Все-навушник цинку несе в собі лише швидкоплинне схожість, але це цілком може бути все, що вам потрібно.

З моменту запуску в 2016 році, AirPods стали хітом для Apple, утворюють важливу частину свого одягу бізнес.

Бездротовий AirPods від Apple мали значний сплеск популярності, оскільки вони були вперше запущено.

Бізнес, який включає в себе AirPods і дивитися серед інших продуктів, останнім часом стає ключовим фактором заробітку Яблуко.

Раніше в цьому році генеральний директор Apple Тім Кук повідомив інвесторам в бізнес носяться на собі більше, ніж більше половини компаній зі списку Fortune 500.

Але незважаючи на успіх AirPods, вони спочатку не були популярними.

Багато хто думав, що дизайн був дивний і не здогадається, і що ті, хто дійсно купував їх швидко втратити їх.

вчора спробував на airpods і намагаються раціоналізувати спосіб я можу виглядати круто з ними— Норман Чан (@nchan) 19 вересня 2016г.

Критики були праві щодо передбачень втрати. Оператор Нью-Йоркського транспорту виявлено раніше в цьому місяці він розглянув кажу пасажири, щоб не возитися з їх AirPods, коли наступивши на і з платформи, тому що занадто багато було на треки.

Однак, прогнози, що AirPods будуть непопулярні промахнулися.

Стебло і пуп'янок дизайн Apple представила перевершила технології стали символом статусу, сигналу багатства і, мабуть, мода така.

коли хтось без AirPods намагається поговорити з тобою: pic.twitter.com/eqlCYUGtQ9— s???? (@scotttmaccc) 22 січня 2019

іноді я ношу airpods, не граючи музика в них просто, щоб люди знали, що я вище їх— Антоніо Гарза (@antoniiogarza21) 23 грудня 2018 року

Журнал GQ Австралія редактор Майк Крістенсен сказав, що це був тільки питання часу, з такою кількістю продуктів на ринку.

"Розкішні будинки моди випустили свої власні розумні годинник і навіть співпрацював з Apple на аксесуари протягом декількох років," сказав він.

Деякі з них включають тамбур Луї Віттон розумними годинами горизонту за допомогою Google знос ОЗ (починаючи з $4075) і Ермес х Apple спостерігати співробітництво (починаючи з $1999).

Луї Віттон також робить лінію в розмірі $1630 бездротові навушники-вкладиші.

Зв'язаний: здоров'я налякати оточуючих AirPods

Але за словами Крістенсен, це технік-модні кросовери повинні розраховувати на більше, ніж свою зовнішність, щоб вижити.

"У той час як Apple вже давно є лідером у створенні технологій насправді ви хочете бути бачив носити, краще всього про їх AirPods не в тому, що вони виглядають добре — це те, що вони грають музику", - сказав він.

“Якість технологій — дороге задоволення, і ніякої неповаги до хороших людей на Асосе — але не впевнений, що рішення полягає в створенні пари штучного AirPods, що насправді не роблять нічого. Так що якщо ви хочете провести свій день ніяково говорити людям, що, так, ви носите нові навушники і, ні, вони насправді не робота — ми б, напевно, пройти."

У AirPods компанії Apple були анонсовані разом з iPhone 7 в 2016 році, які відмовилися від традиційних навушників.

Деякі можуть не захотіти розкривати незважаючи на фіктивний характер навушник.

Асос продає шматок, який продається в єдиному стручок, а не парами, як форма захисту конфіденційності, цвірінькають, що вони будуть "зручно, коли ви не хочете нікого, щоб поговорити з тобою".

Ці повітря під навушники все не досить видно сигнал для чоловіка, що я не хочу, щоб вони зі мною розмовляти— Вероніка де Соуза (@HeyVeronica) 7 вересня 2016г.

У AirPods стали, безсумнівно, популярний пристрій для Apple, і може навіть на один день наблизитися до такої ж культурної значущості, як оригінальні білі навушники, які йшли в комплекті з iPod.

Журі все ще відсутній на те, чи є непрацюючий метал репліка може досягти тієї ж просікою.

Ви б купили підробку AirPods Клон за вплив моди? Дайте нам знати в коментарях нижче.тенденції в технології481



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама