Яна Рудковська, Олена Летюча, Ксенія Собчак і всі-всі-всі на премії GQ "Людина року — 2019"


Опубликованно 04.10.2019 05:46

Яна Рудковська, Олена Летюча, Ксенія Собчак і всі-всі-всі на премії GQ

Костянтин Богомолов і Ксенія Собчак

Буквально кілька годин тому в Московській державній консерваторії імені Петра Ілліча Чайковського завершилася церемонія вручення премії журналу GQ "Людина року — 2019". По червоній килимовій доріжці минулого вечора пройшлися Олена Летюча, Ксенія Собчак разом з нареченим Костянтином Богомоловим, Наталя Чистякова-Іонова, Тетяна Навка, Світлана Ходченкова, яка несподівано з'явилася на премії з Семеном Слепаковым, Яна Рудковська і багато інших.

У цьому році премія перемістилася з концертного залу "Барвіха Luxury Village" Московську державну консерваторію імені Петра Ілліча Чайковського. Відкрив захід беззмінний ведучий премії Іван Ургант. Почав він традиційно з жарту.

1/51 Кирило Серебренніков

2/51 Вікторія Шелягова

3/51 Євген Плющенко і Яна Рудковська

4/51 Філіп Кіркоров

5/51 Наталя Чистякова-Іонова

6/51 Філіп Кіркоров

7/51 Борис Білоцерківський і Поліна Аскери-Білоцерківська

8/51 Олена Летюча

9/51 Регіна Тодоренко і Влад Топалов

10/51 Маша Федорова і Ксенія Собчак

11/51 Світлана Ходченкова

12/51 Павло Прилучний і Агата Муценієце

13/51 Юрій Дудь

14/51 Альбіна Джанабаєва

15/51 Діма Білан

16/51 Павло Дерев'янко і Дарина Мясищева

17/51 Ганна Чиповская

18/51 Наталія Бардо і Марюс Вайсберг

19/51 Гарік Мартиросян з дружиною Жанною

20/51 Микита Єфремов

21/51 Марина Кім

22/51 Ксенія Сухінова

23/51 Марія Миногарова

24/51 Дар'я Коновалова

25/51 Маша Федорова

26/51 Соловйова Ксенія

27/51 Діана Арбеніна

28/51 Олександр Молочників і Семен Слєпаков

29/51 Олексій Кисельов і Маруся Фоміна

30/51 Інна Малікова

31/51 Антон Бєляєв з дружиною

32/51 Микола Цискарідзе

33/51 Баста з дружиною Оленою Вакуленко

34/51 Олексій Нємов з дружиною Галиною

35/51 Костянтин Богомолов і Ксенія Собчак

36/51 Ганна Худоян

37/51 Олена Фейгін і Ян Яновський

38/51 Андрій Макаревич

39/51 Ксенія Чилінгарова

40/51 Володимир Кристовський з дружиною Ольгою

41/51 Сергій Кристовський з супутницею

42/51 Світлана Устинова

43/51 Юрій Дудь

44/51 Ян Ге

45/51 Сабіна Ахмедова

46/51 Дмитро Шепєлєв

47/51 Марія Шумакова

48/51 Моп з дружиною Марією Мельникової

49/51 Гір Нахапетян

50/51 Маріка

51/51 Саті Казанова з чоловіком Стефано Тиоццо

Переглянути всі

Історичний момент вперше у великому залі консерваторії орган звучить під фонограму. Все завдяки журналу GQ! Закінчилося літо, закінчився термін Кокоріна і Мамаєва, закінчився підрахунок 10 голосів на виборах.

Велике випробування провести півтори години без безкоштовної їжі. Дивлячись у зал, я розумію, що всі ми є оркестром. Всі ми інструменти. Федір Смолов — ударна установка, Алла Міхєєва — сопілочка. Філіп Кіркоров — це рояль. Блищить, займає багато місця і просить протирати себе оксамитової ганчірочкою. Співак Федук — ну тут відповідь очевидна, він дудук. Ксенія Собчак — віолончель, Юрій Дудь — чарівна флейта. Варто тільки в дрімучій гущавині лісу заграти, як прилітає соловейко,

— сказав Іван Ургант.

Телеведучий також дав пораду всім, хто вийшов на сцену за нагородою, але не знає, що сказати.

Беріть приклад з Тіматі і Гуфа говорите те, що лежить на серці,

— дотепно зауважив він.

Світлана Ходченкова

Тетяна Навка

Євген Плющенко і Яна Рудковська

Ганна Чиповская

Першими на сцену піднялися Микола Цискарідзе та Альбіна Джанабаєва, вони вручили нагороду "Відкриття року". Вона дісталася Покрасу Лампасу. Розписавши "Атріум" та площа перед стадіоном "РЖД Арена", художник заходився упорядковувати і моду — в лютому Лампас разом з ДЛТ випустив першу капсульну колекцію одягу.

Приз у другій номінації — "Обличчя з екрану" — третій рік поспіль йде Юрію Дудю. На цей раз за документальний фільм, присвячений Колимі.

Поки їхав сюди щось надряпав. У цьому залі та залі консерваторії я побачив величезну кількість талановитих, успішних людей. Коли в Росії, в моїй рідній країні, відбувається чергове свавілля, я знаю, що багато з вас обурюються, але роблять це дуже тихо. Вони обурюються по кухнях, по кабінетах, по готельним номерам... Не треба сприймати мої слова як проповідь. Подумайте, що це невелике побажання, може бути навіть прохання. Коли в Росії в наступний раз будуть метелить чергових простих перехожих кийками, коли будуть красти наступний вагон державних грошей, коли будуть вкидувати пачку макулатури у виборчу урну, я дуже прошу вас говорити про це, не мовчати,

— закликав журналіст.

Приз у спеціальній номінації "Король спорту" від Dolce&Gabbana Beauty дісталася Карену Хачанову. Тенісист особисто не зміг бути присутнім на вечорі.

Борис Білоцерківський з дружиною Поліною Аскери-Білоцерківської

Марина Кім

Наталія Давидова

Маша Федорова

Ми з дружиною Веронікою очікує на появу первістка, не хочу пропустити цей момент,

— пояснив спортсмен.

У номінації "Музикант року" здобув перемогу Face.

Хотів щось сказати хвилину, але просто приєднаюся до слів Юрія Дудя. Передаю привіт усім не був на «Шашлик life",

— сказав зі сцени Face.

Паузу між нагородженнями заповнили, звичайно ж, музикою. А після Владислав Третяк і Тетяна Навка вручили нагороду в номінації "Спортсмен року". Вона дісталася Олександру Овечкину. На церемонії хокеїст бути присутнім не зміг, але він записав відеозвернення і пообіцяв бути кращим і в наступному році.

У наступній номінації "Бізнесмен року" переміг Тигран Худавердян. Під його керівництвом виручка "Яндекс.Таксі" за один тільки минулий рік зросла на 293 відсотка, а територія покриття сервісу простяглася до Кот-д'Ивуара.

Заповітна статуетка у номінації "Продюсер року" дісталася Олександру Роднянському. Не кожному продюсеру вдається за всю свою кар'єру зробити стільки, скільки президент "Кінотавра" зробив за рік: "Людина, який здивував всіх" і "Дилда", безумовно, найважливіші картини останнього часу. Він теж не зміг присвистывать на церемонії, тому що зараз з Кантемиром Балаговым зараз зайнятий промокомпанией фільму "Дилда" в США.

Олексій Кисельов і Маруся Фоміна

В середині премії Ксенія Собчак, мабуть, втомившись від підвищеної уваги (гості з цікавістю роздивлялися складки на чорному пишне плаття зірки) взяла під руку свого коханого Костянтина Богомолова і поспішно покинула зал. Втім, ухилитися непомітно не вдалося.

Я звичайно розумію, що хочеться заміж, але...

— зазначив Іван Ургант.

Окремий номер присвятили Алли Вербер, якої не стало влітку. В кінці виступу всі присутні піднялися зі своїх місць, віддавши данину поваги fashion-директорові Цуму і віце-президенту ювелірної компанії Mercury.

Семен Слєпаков та Світлана Ходченкова (в телеграм-каналах активно обговорювався цей дивний дует) піднялися на сцену, щоб вручити приз кращому ресторатору року. Нагорода дісталася Дмитру Блінову і Ренату Малікову за петербурзький ресторан Harvest — перший екологічний гранд-ресторан з акцентом на овочі.

Нагорода в номінації "Автор року" дісталася головному редактору журналу "Мистецтва кіно" Антону Долину. Свою промову він присвятив Костянтину Котову, якого засудили до чотирьох років в'язниці.

Давайте будемо за те, щоб політв'язнів у нашій країні не було,

— сказав зі сцени Антон.

В номінації "Актор року" переміг Павло Дерев'янко. Здається, сам Павло був здивований цієї нагороди.

Не підготував ніякої. Ніколи стільки не бачив гарних людей. Окреме спасибі хочу сказати Семену Слепакову. За твій талант, за іронію, спасибі за все,

— сказав актор.

Наступним на сцену піднявся Філіп Кіркоров, який забрав приз у спеціальній номінації "Вічні цінності". Співак був небагатослівний і просто всьому зізнався в любові, а також прямо на сцені відкрив подарунки від спонсорів.

Головна нагорода церемонії "Режисер року" і "Людина року" дісталася Кирилу Серебренникову. Її вручив головний редактор журналу Ігор Гаранін та видавець Ірина Єлізарова.

Перебуваючи під домашнім арештом, Кирило продовжував дистанційно ставити у своєму "Гоголь-центрі" гучні прем'єри. Тепер маршрутом режисера, яким він ходив півтора року, може пройти будь-хто охочий — у рамках проекту "Мобільний художній театр".

"Людина року" — Кирило Серебренніков

"Відкриття року" — Покрас Лампас

"Актор року" — Павло Дерев'янко

"Обличчя з екрану" — Юрій Дудь

"Продюсер року" — Олександр Роднянський

"Ресторатор року" — Дмитро Млинців і Ренат Маліков

"Музикант року" — Face

"Автор року" — Антон Долін

"Спортсмен року" — Олександр Овечкін

"Бізнесмен року" — Тимур Худавердян

Репер Face і Мар'яна Рв

Тіма Білоруських і Face

Олександр Молочників

Микола Цискарідзе

Філіп Кіркоров

Діма Білан

Семен Слєпаков

Олена Летюча

Дмитро Шепєлєв



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама